Jong meisje zorgt online voor verwarring en ophef: ‘Ik dacht echt dat dat je opa was’

WhatsApp Image 2024 05 18 at 170936 1jpg

Nicole Downs kreeg veel reacties nadat ze nieuws over haar relatie met de 33 jaar oudere Michael deelde op TikTok.

Een jonge vrouw vertelt dat ze zich ondanks het leeftijdsverschil een leven zonder haar 33 jaar oudere partner niet kan voorstellen.

Nicole Downs, nu 22, ontmoette Michael toen ze 18 was en hij 51. Na ongeveer drie jaar samen te zijn, hebben ze hun relatie openbaar gemaakt.

Oorspronkelijk hield Nicole de relatie geheim, maar nu heeft ze hun romance aangekondigd op TikTok.

Ze plaatsten een video waarin ze deden alsof ze een slot en een sleutel weggooiden, wat tot verwarrende reacties leidde omdat mensen dachten dat ze familie waren.


In een TikTok-video deelde Nicole de volgende boodschap: “Ondanks een leeftijdsverschil van 33 jaar zijn we gelukkig samen, ongeacht de mening van anderen.”


“Ik kan me mijn leven niet voorstellen als we elkaar nooit hadden ontmoet. Onze relatie begon in 2018.”


Vervolgens deelde ze dat ze al drie en een half jaar samenwonen en beschreef hen als “beste vrienden.” We delen het huis met onze kat, Grizzy. We zijn gelukkiger en hechter dan ooit tevoren.


De video van Nicole is meer dan 700.000 keer bekeken en heeft verschillende reacties ontvangen, waarbij velen vermoedden dat Michael haar vader was of zelfs haar opa.


Eén opmerking luidde: “Ik dachtVoordat ik naar het onderschrift keek, dacht ik dat het je vader was, zei één persoon. En een ander merkte op: “Ik dacht echt dat dat je opa was.”

@nicoledownns Boyfriends don’t count #agegap #couplestiktok #trending #agegaprelationship #couplestrend ♬ original sound – uhurayedits

Na het bekijken van deze video gaan sommige mensen wel heel ver met hun opmerkingen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven