Artikel in Zweedse krant over gebeurtenis met Joost Klein: Verschillende getuigen en schade.

jjjpg

In de zaak met betrekking tot Joost Klein heeft de Zweedse krant Aftonbladet een andere benadering naar voren gebracht dan de verhalen die eerder door AvroTros werden gepubliceerd.

Aftonbladet meldt dat er een incident heeft plaatsgevonden met een jonge fotografe wiens camera schade opliep door het handelen van Klein.

Een anonieme bron, volgens Aftonbladet zeer betrouwbaar, beschreef het gedrag van Klein als “zeer agressief”, een waarneming die door meerdere getuigen werd bevestigd.

Verdere details uit de Zweedse publicatie wijzen erop dat de fotografe deel uitmaakte van het productieteam. “Er is haar hulp en ondersteuning aangeboden, en ze is naar verluidt behoorlijk aangeslagen door het incident”, zo meldt de bron.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

De bron voegde eraan toe dat de European Broadcasting Union (EBU) het incident als ernstig genoeg beschouwde om passende maatregelen te nemen.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Volgens Aftonbladet vond het incident plaats kort na Klein’s optreden in de halve finale op donderdag.


Getuigen rond het podium merkten op dat Klein’s gedrag als aanstootgevend werd ervaren.


Dit resulteerde uiteindelijk in beschadiging van de camera van de fotografe, wat de situatie verder compliceerde.


Dit verhaal brengt nieuwe invalshoek in de kwestie….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven