Martijn Krabbe’s zoon geeft update over zijn vader: ‘Dit wil hij graag delen’

WhatsApp Image 2024 07 10 at 100115jpeg

Martijn Krabbé maakte in maart bekend dat hij ziek is. Recentelijk heeft zijn zoon Bickel aan Shownieuws een update gegeven over de situatie.

Volgens Bickel gaat het naar omstandigheden goed met zijn vader. “Hij wil zelf niet heel veel kwijt over zijn medische toestand, dus dat respecteer ik ook.”

Martijn Krabbe ernstig ziek: ‘Voor mijn gezin is dit het moeilijkst’

“Alles wat hij wil dat mensen weten, staat in zijn Instagram-post. We hebben veel steun aan elkaar, zien en spreken elkaar veel. Naar omstandigheden gaat het goed.”

“Het is mooi om te zien hoeveel mensen om hem geven, bezorgd zijn en er op reageren. Ik heb wel een paar mooie reacties voorbij zien komen”, zo besluit Bickel.

Martijn Krabbé misdraagt zich volledig in winkel

Onlangs liet Martijn via zijn Instagram-account weten: “De eerste resultaten van mijn scans zijn binnen en die zien er zowaar goed uit”.

Martijn Krabbé misdraagt zich volledig in winkel

Martijn voegde eraan toe: “Het lijkt erop dat ik vooralsnog veel geluk heb en eigenlijk dankbaar moet zijn. Laat ik het zo zeggen; het had veel erger kunnen zijn. Maar het is nog te vroeg om te zeggen wat er nu eigenlijk aan de hand is.”

Martijn Krabbé misdraagt zich volledig in winkel

Martijn deelde het volgende: “Mijn ziekte is mijn intimiteit op dit moment en dat blijft het liefst zo lang mogelijk. Ik hoop dat jullie dat begrijpen.”

1. Zijn zoon komt met een langverwachte update:
2. Bickel Krabbe laat weten hoe het met zijn vader gaat:
3. Zoon Martijn geeft langverwachte update over zijn vader.
4. Hij is dankbaar dat zijn vader zoveel steun krijgt.
5. Bickel geeft een update over de gezondheid van zijn vader.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven