Geert Wilders voorspelt positieve veranderingen voor Nederland

WhatsApp Image 2024 05 14 at 142119 1jpg

De nieuwe overeenkomst tussen PVV, VVD, NSC en BBB werd donderdagochtend gelanceerd door PVV-leider Geert Wilders, die verklaarde: “Met de woorden ‘De zon gaat weer schijnen in Nederland’.”

Wilders toonde trots op het bereikte resultaat en verklaarde: “Er gaat een nieuwe wind waaien.” BBB’s Caroline van der Plas was zo opgewonden dat ze nauwelijks had geslapen.

Bizarre juice over minder fraaie kant Caroline van der Plas: ‘eigenlijk een schrijnend verhaal’

Ze prees haar collega-partijleiders: “Drie toppers,” zei ze enthousiast. De vier partijleiders geven toe dat het bereiken van deze overeenkomst niet zonder uitdagingen was.

Grote irritatie bij Caroline van der Plas: ‘Mag ik nog ademen mensen?’

Wilders moedigt zijn collega’s van VVD, NSC en BBB aan om te blijven investeren in hun samenwerking. NSC-leider Pieter Omtzigt voorspelt al dat er spanningen zullen zijn tussen de toekomstige coalitiepartijen.

Partij van Pieter Omtzigt wil dit verbod invoeren: ‘Engeland en Zweden doen dit al lang’

Bij de presentatie van het akkoord bedankte Wilders zijn mede-onderhandelaars en benadrukte het belang van voortdurende investering in de politieke samenwerking.


De onderhandelingen van de afgelopen zes maanden verliepen moeizaam, met onderlinge conflicten en wantrouwen.


“Ik denk dat we vaak dachten dat het niet zou lukken,” zei VVD-leider Dilan Yesilgöz. “We hebben veel meegemaakt, maar hier staan we dan.”


Omtzigt voorspelt nog meer botsingen tussen de “vier behoorlijk verschillende partijen”: “U zult een grotere verscheidenheid zien dan u gewend bent van een coalitie.”

Partij van Pieter Omtzigt wil dit verbod invoeren: ‘Engeland en Zweden doen dit al lang’

Geert Wilders enthousiast over aanstaande beleidsplannen: “We nemen de juiste stappen.”

Onderstreepten de partijleiders bij de presentatie hun prioriteiten. Specifiek benoemde Wilders het belang van strengere regels voor asielzoekers, terwijl de VVD tevredenheid toonde over defensie, veiligheid, voortdurende steun aan Oekraïne en belastingverlichting.

Pieter Omtzigt benadrukte vooral de garantie van bestaanszekerheid, met name door de verlaging van de energieaccijns en een bouwinjectie van 7 miljard euro.

Partij van Pieter Omtzigt wil dit verbod invoeren: ‘Engeland en Zweden doen dit al lang’

BBB’s Caroline van der Plas optimistisch over versoepelingen voor agrariërs, tuinders en vissers. Ze noemde haar nieuwe samenwerking met de andere partijen zeer geslaagd: “Het is een fantastisch resultaat geworden.”

Groot alarm: Caroline van der Plas moet programma afbreken na bericht van zoon!

Geert Wilders presenteert enkele van zijn ambitieuze plannen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven