Wesley Sneijder neemt belangrijk besluit: ‘Ik kijk elke dag opnieuw’

WhatsApp Image 2024 06 13 at 122220jpg

Er is een emotionele periode aangebroken voor Wesley Sneijder nu zijn vader ernstig ziek blijkt te zijn, wat resulteert in een moeilijke periode.

Om kostbare tijd samen door te brengen, heeft de voetballegende besloten per direct bij zijn vader in te trekken, als een hartverwarmend gebaar.

Nadat hij vorig jaar zijn moeder Sylvia heeft verloren, is nu zijn vader Barry ernstig ziek door een gediagnosticeerde vorm van kanker.

Op zoek naar troost probeert Wesley, die zelf al eerder met verlies te maken heeft gehad, elk moment dat hij met zijn vader heeft te koesteren.

“Ik neem elke dag zoals hij komt en zolang hij van het leven geniet, doe ik dat ook,” deelt Wesley met Weekblad Weekend.


Uit liefde en toewijding heeft Wesley besloten alles op te geven en bij zijn vader in te trekken, als steun.


Wesley deelt: “Ik vond het de juiste keuze om te maken. Ik heb al het andere losgelaten en ben naar hem toe verhuisd. Hoelang ik zal blijven? Ik hoop twintig jaar, maar de toekomst zal het uitwijzen,”.


Het verdient bewondering en support. Laten we Wesley aanmoedigen door ons respect te tonen met hartjes en ondersteunende berichten in de comments.


1. Wat ontzettend verdrietig. Wij wensen hem veel sterkte.
2. Wat mooi dat hij dit doet maar wat verdrietig
3. Wat moet dit een emotionele en moeilijke periode zijn.
4. Wesley grijp alle kansen die hij krijgt.
5. Wensen hen veel sterkte en kracht in deze moeilijke periode.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven