Filmpje van meid gaat viraal: De reden waarom zij niet wil werken is absurd!

WhatsApp Image 2024 04 24 at 114243 1jpg

Een video van Lucy Welcher, een bekende social media influencer met bijna 20 miljoen likes op haar content, heeft recent veel discussie veroorzaakt. Deze TikTok-video verspreidde zich snel online.

In de video legt Welcher, die bekend staat om haar uitgesproken mening, uit dat ze zichzelf te mooi vindt om de dagelijkse taken van de meeste mensen uit te voeren.

De video, waarin Welcher geniet van een ijskoffie in haar auto, bevatte de tekst “Niet mijn ding”.

“Ik wil niet werken voor de rest van mijn leven. Ziet het eruit alsof ik de komende 60 jaar elke dag om 6 uur wil opstaan? Nee! Daar ben ik te mooi voor!” verklaarde ze in de negen seconden durende video.

De influencer, die toegeeft dat ze het lastig vindt om haar zin niet te krijgen, heeft met deze uitspraak veel reacties opgeroepen.

Internetgebruikers reageerden snel en fel, met veel kritiek op haar opmerkingen.

Zij benoemden haar als oppervlakkig en zelfingenomen, en stelden dat haar uitspraken impliceren dat werken alleen geschikt is voor mensen die zij niet aantrekkelijk vindt.

De reacties waren aanzienlijk en tonen de lopende discussie over de impact en invloed die influencers hebben op hun publiek.

Dit incident laat zien hoe een simpele opmerking de percepties en emoties van velen kan aanwakkeren, wat vragen oproept over de verantwoordelijkheden van publieke figuren op sociale media.

Na de kritiek van gebruikers heeft Welcher de veelbesproken video verwijderd.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven