Waylon wordt boos na vraag over rondgaand gerucht!

WhatsApp Image 2024 05 26 at 122855jpg

De onthulling van weekblad Privé deze week suggereert dat zanger Waylon, eigenlijk Willem geheten, een grote schuld bij de Belastingdienst zou hebben die in de miljoenen euro’s loopt.

Privé beweert dat zijn enorme huis al stilletjes te koop staat om naar verluidt deze immense schuld af te lossen.

Tijdens de uitzending van de talkshow van Renze Klamer gisteren kreeg Waylon onverwacht een vraag over deze beweerde schuld, wat resulteerde in een boze reactie van de zanger.

Yvonne klapt uit de school over Waylon die met maar liefst 10 vrouwen vreemd ging in een jaar

Volgens Privé heeft Waylon een schuld van minstens een miljoen euro. Het blad citeert: “Hij heeft een aanzienlijke schuld, het gaat om een bedrag met zes nullen. Zijn huis heeft overwaarde, en om hiervan te profiteren, is verkoop onvermijdelijk.”

Waylon woest na zien misselijkmakend fragment

”Er is steun gekomen van de regering, zoals bij velen, maar al dat geld moet worden terugbetaald. Als een deel ervan al is uitgegeven, kan dat problemen opleveren.”

Waylon woest na zien misselijkmakend fragment

Tijdens zijn verschijning in Renze Klamer’s talkshow werd Waylon direct geconfronteerd met de roddels.

Waylon openhartig over periode na overspel: ‘Vertellen wat er echt aan de hand is’

Renze stelde de vraag: “Ik moet nog even weten, want ik las deze week dat je failliet was, maar dat schijnt niet zo te zijn. Je hebt nog gewoon kleren aan en een gitaar bij je.”

Reactie van Waylon: “Ja, ik moest deze week in de krant lezen dat ik mijn huis moet verkopen.”

Waylon openhartig over periode na overspel: ‘Vertellen wat er echt aan de hand is’

”Sterker nog, dat het te koop staat. De meest stille verkoop in de geschiedenis van stille verkopen. Ik weet gewoon niet wat er aan de hand is.” Verklaring waarom eerdere geruchten onbeantwoord bleven:

Waylon openhartig over periode na overspel: ‘Vertellen wat er echt aan de hand is’

“Weet je wat het is. Nu geef je het ook aandacht en alles dat je aandacht geeft, dat groeit. Ik heb er geen behoefte aan om er aandacht aan te geven, maar Jezus Christus, echt. Het is echt heel heftig.”

Anouk haalt keihard uit naar Waylon en bewerkt zijn foto: Pinokkio!

Timing van de geruchten publicatie bleek problematisch voor de zanger: “Het is ook een beetje de timing waarop dit soort dingen dan naar voren komen, weet je wel. Het is een dag voor de verjaardag van mijn kind,”

“Het is opmerkelijk om te lezen hoe openlijk deze kwesties worden besproken, vooral in de situatie van mijn jongste zoon.”

“Het is verbazingwekkend dat mijn vrouw nog maar acht weken verwijderd is van de komst van ons nieuwe kind, en toch moet ze in de krant lezen dat we ons huis moeten verkopen. Wat een situatie.”

Bibi is woest en wil dat haar gezin met rust wordt gelaten: ‘Jullie spelen met mensenlevens’

In weerwil van de ontkenningen van Waylon, houdt Evert Santegoeds van Privé vast aan het verhaal: “Onze berichtgeving over Waylon is behoorlijk gedetailleerd, dat weet je.”

“In het Gooi doen vele verhalen de ronde over Waylon. Er wordt zelfs beweerd dat hij technisch failliet is door een enorme belastingschuld. Het gaat om grote bedragen!”

Yvonne klapt uit de school over Waylon die met maar liefst 10 vrouwen vreemd ging in een jaar

Waylon reageerde geïrriteerd en sarcastisch: “Absoluut niet, en al helemaal niet voor 1,8 miljoen! Voor dat bedrag koop ik het zelf nog een keer!”

Waylon woest na zien misselijkmakend fragment

1. De verhalen over Waylon zijn alomtegenwoordig in het Gooi!
2. Duidelijk is dat hij niet tevreden is met deze vraag!
3. Een zanger reageert geërgerd en sarcastisch…
4. Het gaat allemaal goed en dan ook nog Bibi hoogzwanger
5. Mijn gedachten gaan uit naar zijn zwangere partner…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven