Moeder durft haar kinderen niet meer naar school te brengen: ‘Ik ben onzeker over mezelf’

WhatsApp Image 2024 06 28 at 133933 2jpg

Megan Louise heeft in de dynamische rol van schoolmoeder en online influencer een uitdaging gevonden.

Als moeder van twee dochters, waarvan de oudste naar school gaat, ervaart ze moeilijkheden met betrekking tot haar online aanwezigheid.

“Ik heb situaties op school meegemaakt waarin andere moeders niet vriendelijk tegen me waren. Ik voel me ongemakkelijk als moeder en ze geven me het idee dat ik iets fout doe en een slechte moeder ben.”

Desondanks is Megan vastbesloten om haar online werk niet op te geven, aangezien dit haar financiële situatie aanzienlijk verbetert. Dit stelt haar in staat om meer mogelijkheden te creëren voor haar kinderen.

Ondanks kritiek van schoolmoeders, is de reactie van schoolvaders ook niet positief.


Megan heeft besloten haar dochter niet meer zelf naar school te brengen vanwege ongemakkelijke situaties met vaders die haar aanstaren.


Ondanks de uitdagingen van het modellenleven, kiest Megan ervoor om haar online carrière voort te zetten vanwege de financiële voordelen.

Vaak zorgt ze ervoor dat anderen haar kinderen naar school brengen. Wie geïnteresseerd is in meer over Megan en haar werk, kan meer van haar ontdekken op haar platform.

1. Moeders zijn niet altijd aardig tegen haar vanwege haar baan en ze ondervindt veel weerstand op het schoolplein.
2. Ze heeft vooral last van vaders met een bobbel in hun broek.
3. Op het schoolplein wordt ze niet geliefd.
4. Haar kinderen kan ze niet meer zelf naar school brengen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven