Voorbeeld van hoe het niet hoort: Vrouw eindigt met vier wenkbrauwen!

brau 1jpg

Veel vrouwen kiezen ervoor hun wenkbrauwen te tatoeëren om ze meer opvallend te maken, een methode die bekend staat als microblading.


Voor vrouwen met lichte wenkbrauwhaartjes is dit een geliefde keuze omdat het hen in staat stelt om zonder dagelijkse make-up hun wenkbrauwen te accentueren.


Microblading wordt gezien als semi-permanente make-up, aangezien de inkt na verloop van tijd vervaagt en regelmatig moet worden bijgewerkt voor het gewenste effect.


Tijdens het microbladingproces worden fijne lijntjes met inkt in de bovenste huidlagen aangebracht met behulp van kleine naalden.


Vanwege de minder invasieve aard van microblading vervaagt de inkt na verloop van tijd, waardoor een semi-permanente tatoeage ontstaat.


Hoewel over het algemeen veilig, kunnen er bij microblading complicaties optreden, waardoor het essentieel is om een gecertificeerde professional te kiezen.


Een sprekend voorbeeld hiervan is een vrouw die na een microblading behandeling eindigde met vier wenkbrauwen, wat benadrukt hoe belangrijk het is om zorgvuldig de juiste specialist te kiezen voor deze behandelingen.

Scroll naar boven