Appie de Blauwe Vogel brengt ophef teweeg met zijn nieuwe video!

WhatsApp Image 2024 05 12 at 180440jpg

De controversiële kwestie rond Joost Klein blijft actueel. Een goede vriend van Joost, Appie Mussa, 25 jaar oud, draagt bij aan de discussie.

Recentelijk heeft hij, onder zijn echte naam Abdulhani Mussa Ali, opnieuw kritiek geuit op het Eurovisie Songfestival in een nieuwe video. Voor velen boven de 40 is Appie wellicht onbekend.

Hij is dezelfde persoon die tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival in een kostuum met een blauwe vogel naast Joost op het podium verscheen, een optreden dat niet werd gevolgd door meer.

Appie heeft duidelijk nog sterke gevoelens over wat er is voorgevallen. Eerder heeft hij een video gepost waarin hij beweert dat “er eigenlijk helemaal niets is gebeurd” en dat Joost onterecht is weggestuurd.

In een recente video uit Appie zijn frustraties op een creatieve manier. Dansend met een snavel op een nummer van Lily Allen.

Terwijl hij blijft dansen in de video, maakt Appie een opvallend gebaar naar het logo van het songfestival.

De intentie achter Appie’s optreden is voor velen onduidelijk. Het lijkt eerder een uitbarsting van frustratie dan een poging tot een oplossing.

De ontwikkelingen rond Joost Klein en de reacties van zijn vrienden blijven onderwerp van gesprek en speculatie in de media en onder fans.

@apsonarmy Lil video i made at the venue 😂😂😂 #eurovision2024 ♬ original sound – Bella&lt3

Wel een hele duidelijke boodschap in de video! Iets met provoceren….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven