Passagiers in vliegtuig filmen snel vliegend onbekend object: Het is zeker geen drone!

ufoojpg

Michelle Reyes zat op 25 maart aan boord van een vlucht boven LaGuardia Airport in de Verenigde Staten toen ze iets opmerkelijks zag: een ‘vliegende cilinder’.


De dag erna plaatste ze een video van het incident op Facebook met de vraag: “Ik zag gisteren een ufo terwijl ik naar huis ging! Kan iemand me helpen om te identificeren wat dit is?!”


Dit veroorzaakte allerlei speculaties op sociale media over de aard van het object. In een interview met NewsNation op 24 april vertelde Michelle:


“Het eerste wat ik deed was een e-mail sturen naar de FAA (Federal Aviation Administration) om hen op de hoogte te brengen van wat ik gezien had.”


”Het zou een veiligheidsrisico kunnen vormen, echter heb ik spijtig genoeg geen reactie van hen ontvangen, ze hebben mijn bericht niet beantwoord.”


Een individu merkte op dat Michelle niet de enige was die het object zag. Een andere persoon deelde dezelfde waarneming en Michelle voegde toe: “Het is zenuwslopend dat iemand anders ook zag wat ik zag.”


Na het bekijken van de beelden concludeerde Thomas Wertman van het Mutual UFO Network in Ohio dat het donkere object zich zeer dicht bij het vliegtuig bevond dat aan het landen was.


Gezien de locatie, vorm en nabijheid van een commerciële vluchtroute, achtte hij het onwaarschijnlijk dat het een helikopter of drone was.


Thomas deelde met de New York Post: “Drones mogen niet op die hoogte vliegen, niet legaal. Als het iets te maken had met militaire defensie of wetshandhaving, zou je het normaal gesproken niet zo dicht bij een belangrijke vluchtroute zien. Dat zou een potentieel gevaar kunnen zijn.”


Thomas, herhaaldelijk incidenten onderzoekend, leerde dat verschillende getuigenverklaringen waardevolle informatie kunnen opleveren.

Er is een expert die een groot deel van zijn loopbaan heeft besteed aan het onderzoeken van mysterieuze fenomenen in de lucht, en hij heeft de ongebruikelijke aard van de waarneming benadrukt.

1. Deze beelden halen de twijfels die je had weg!
2. Bij het bekijken van de beelden weet je niet wat je ziet.
3. Dit is bizar! Kan jij het verklaren?
4. Het object komt wel heel dicht bij het vliegtuig!
5. Volgens de expert is deze waarneming van ongebruikelijke aard!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven