Vrouw (62) wil visum voor haar jonge man (26): ‘We willen gewoon samen zijn’

ii 1jpg

Een vrouw raakte verliefd op een man die 37 jaar jonger was dan zij nadat ze elkaar online hadden ontmoet, ondanks dat ze hem aanvankelijk had aangezien voor iemand anders.

Isabell Dibble, 62, ontmoette Bayram Boussada, 26, toen hij haar een vriendschapsverzoek stuurde op Facebook.

In eerste instantie dacht de grootmoeder van tien dat Bayram een man was die ze tijdens een vakantie in Tunesië had ontmoet en wees zijn verzoek af omdat ze vond dat hij ’te jong’ voor haar was.

Nadien raakten ze echter met elkaar aan de praat en Isabell besefte al snel dat hij anders was dan ze aanvankelijk dacht.

Ondanks haar oorspronkelijke scepsis zegt Isabell dat het tussen hen klikte, en besloot ze in oktober 2019 naar Tunesië te reizen, waar Bayram een romantisch aanzoek plande en een dolgelukkige Isabell ‘ja’ zei.

Het koppel trad in januari in het huwelijk in Tunesië bij een registratiekantoor en vierde hun speciale dag met ongeveer 100 gasten.

Beste bezoekers.

Er wordt aangegeven door Isabell dat ondanks het leeftijdsverschil zij gelukkiger is dan ooit tevoren. Het was echter een uitdaging om Bayram naar Groot-Brittannië te krijgen vanwege de huidige reisbeperkingen, waardoor ze niet zeker weten wanneer ze weer samen zullen zijn.

Isabell, die in Dymchurch in Kent woont, heeft gezegd: ‘Ik ben me bewust van de vele negatieve aspecten, waardoor ik mijn bedenkingen had en sceptisch was.

‘Ik heb verhalen gelezen over vrouwen in vergelijkbare situaties en had nooit gedacht dat ik zelf in deze positie terecht zou komen. Hij heeft nooit om geld gevraagd, noch om iets anders.

“Het maakt voor hem niet uit of ik daarheen verhuis of hij hierheen komt; het belangrijkste is dat we samen zijn. Aangezien ik familie, kinderen en kleinkinderen hier heb, wil ik niet weg.

“Het is lastig hem hierheen te halen, ondanks de omstandigheden. Helaas verdienen we beiden niet genoeg, maar hopelijk verandert dit snel.”

In haar verklaring zegt Isabell dat beide families hun relatie steunen. Ze voegt eraan toe: “Mijn familie was aanvankelijk onzeker, dat zou natuurlijk zo zijn. Maar hun houding is: ‘Je hebt het zwaar gehad in het leven, dus doe waar je gelukkig van wordt .’

Isabell zegt verder: “Ik heb drie echtgenoten verloren en ze weten dat ik wat opwinding en liefde nodig heb in mijn leven. Ze weten dat ik jong van hart ben en dat hij me gelukkig maakt.

“We trouwden bij de plaatselijke burgerlijke stand en hadden een receptie aan de overkant van de straat waar zijn ouders wonen. De bruiloft was ongelooflijk, en zijn familie steunt ons ook.”

Nu willen ze dat Bayram naar Groot-Brittannië komt, zodat ze hun huwelijksleven goed kunnen beginnen, maar door de pandemie zijn ze op een struikelblok gestuit.

Verder zei Isabell: “Er moeten zoveel mensen in onze positie zijn die met hun partners in het buitenland vastzitten en het moeilijk vinden om een ​​visum te krijgen tijdens de c0vid-19-uitbraak.”

“Met alles wat er momenteel gaande is, is het een beetje onzeker.”

“Ik kan gewoon niet wachten om hem hierheen te halen zodat we samen tijd kunnen doorbrengen.”

Bayram, een taxichauffeur, voegde toe: “Ongeveer zes of zeven maanden praatten we voordat we elkaar voor het eerst ontmoetten. Toen ik haar voor het eerst zag, was ik een beetje zenuwachtig maar ook opgewonden.”

“Het leeftijdsverschil doet er voor mij niet toe; ik zie haar gewoon als een goede vrouw, niet als een ‘oudere vrouw’. Leeftijd is slechts een getal.”

“Ze maakt me zo gelukkig – ik vertrouw haar en zij vertrouwt mij. Isabell was bezorgd over de ontmoeting met mijn familie, maar ze waren erg blij en verwelkomend.”

“Naar mijn idee maakt C0rona het moeilijk, maar zij is mijn vrouw; ik zal voor altijd op haar blijven wachten, en binnenkort kunnen we weer van start gaan.”

“Ze heeft zo’n eigenaardige, maar goede persoonlijkheid – ik houd ontzettend veel van haar. Isabell is mijn prachtige echtgenote. Ze is mijn ziel, mijn alles.”

De 37-jarige dochter van Isabell, Emma, ​​heeft toegegeven dat ze aanvankelijk twijfels had over de relatie, maar staat nu volledig achter hun huwelijk.

Zij verklaarde: “Het was geen probleem voor mij dat mijn moeder iemand online ontmoette. Op platforms zoals Facebook ontmoeten mensen elkaar regelmatig.”

Volgens een persoon, “Je hoort allerlei verhalen over jongere mannen die oudere vrouwen ontmoeten en die maar op één ding uit zijn. Wat mij echt zorgen baarde, was dat ze naar een ander land ging om een ​​vreemde te ontmoeten.”

Een ander zei, “Ik heb de hele tijd dat ze daarheen ging met haar aan de telefoon gezeten, zij deed hetzelfde voor mij.”

Een bron merkte op, “Hoewel ik, nadat ik hun connectie heb gezien, kan zien hoe oprecht ze zijn. Hij houdt duidelijk van mijn moeder.”

Er werd gezegd, “Ze heeft de afgelopen jaren veel meegemaakt en veel verliezen geleden in haar leven, dus het is erg leuk om haar gelukkig te zien.”

Men zei, “Ik heb hem via FaceTime ontmoet toen mama op bezoek was, maar het zal leuk zijn om hem persoonlijk te ontmoeten.”

Het zal interessant zijn om hem ook op persoonlijk niveau te leren kennen, aangezien hij de echtgenoot van mama is,” zegt een persoon.

1. In Tunesië ontmoette deze grootmoeder haar man.
2. Ze benadrukt dat hij haar nooit om geld heeft gevraagd.
3. Haar 37-jarige dochter leerde hem kennen via Facetime.
4. Ze hoopt dat hij een visum krijgt om samen te kunnen wonen.
5. Volgens haar is zij de vrouw van zijn dromen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven