Geen probleem: Neem een kijkje in het grote, luxe huis van zangeres Davina Michelle!

WhatsApp Image 2024 06 09 at 085540 5jpg

In Capelle aan den IJssel bezit de Nederlandse zangeres Davina Michelle een opvallende woning, naast haar succesvolle carrière zowel in Nederland als internationaal.

Samen met haar vriend Sebastiaan Brouwer heeft ze een prachtige villa aangeschaft, die voor 1,1 miljoen euro werd gekocht, met een aanzienlijke korting van ruim 90.000 euro op de oorspronkelijke vraagprijs van 1.190.000 euro.

De villa biedt alle comfort met 11 kamers, waaronder 7 slaapkamers en 3 badkamers, verdeeld over een ruime woonoppervlakte van 429 vierkante meter.

De woning ligt langs het water en beschikt over een grote tuin, een dakterras en een garage die plaats biedt aan twee auto’s, ideaal voor ontspanning.

Er wordt gespeculeerd over het gebruik van de hypotheek van ruim 3 miljoen euro op het huis waar Davina en haar vriend verblijven.

Toch blijkt dat deze villa een plek van luxe en comfort is, wat het perfect maakt voor de zangeres om te ontspannen tussen haar drukke schema door.

Als je nieuwsgierig bent naar de prachtige luxe villa van de zangeres en haar partner en een kijkje wilt nemen, klik dan HIER

1. Wow wat een geweldig grote en luxe villa!
2. Dat doet ze niet verkeerd op jonge leeftijd.
3. In deze tuin kun je wel een festival organiseren!
4. Wat een geweldige villa en wat veel kamers!
5. Deze dame heft het goed voor mekaar op haar leeftijd!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven