Grote verdriet voor Kees Stevens: ‘Mijn hart doet pijn’

WhatsApp Image 2024 06 03 at 145939 1jpg

In een Instagrambericht deelde Kees Stevens, de echtgenoot van John de Bever, droevig nieuws. Hij meldde het overlijden van zijn oma, bij wie hij was opgegroeid. “Mijn hart huilt,” schreef hij.

Samen met een foto van hem en zijn oma deelde Kees het nieuws. “Je was mijn oma Miep, vriendin en vertrouwenspersoon,” begon hij zijn emotionele bericht.

“Ik hield van niemand meer dan van jou. Mijn hart huilt, maar ik ben blij dat je geen pijn meer hebt.” Het verlies is een grote klap voor Kees, die drie keer per week zijn oma bezocht.

Kees Stevens over verbroken contact met zijn ouders: ‘Dat is wel een slechte eigenschap’

Vier jaar geleden verloor hij ook al zijn opa. “Als er iets bestaat, hoop ik dat je nu bij opa bent,” schreef Kees.

Kees Stevens over verbroken contact met zijn ouders: ‘Dat is wel een slechte eigenschap’

“Bedankt samen voor alles wat jullie voor mij hebben

Wie ik nu ben, is het resultaat van jullie. Met trots noemde je jezelf ‘Oma Worssie’. Het zal niet makkelijk zijn om zonder jou te zijn.”

Kees heeft opgemerkt dat zijn contact met zijn ouders is verbroken, en hij is voornamelijk grootgebracht door zijn grootouders aan moederskant.

Kees Stevens over verbroken contact met zijn ouders: ‘Dat is wel een slechte eigenschap’

“Van mijn ouders heb ik nooit de liefde ontvangen die je als kind nodig hebt,” verklaarde Kees eerder aan weekblad Privé.

Kees Stevens over verbroken contact met zijn ouders: ‘Dat is wel een slechte eigenschap’

“Ik spreek er zelden over, maar het kan goed zijn om het een keer te delen. Laatst heb ik daar ook met John over gesproken.”

John de bever doet bijzondere onthulling over zijn man Kees: ‘fantastische baan voor hem’

”Er is gewoon geen band. Eigenlijk kan ik het niet begrijpen. Hoe gek wij met de honden zijn, die voelen voor ons als kinderen. Ik zou het nooit zover laten komen bij een kind.”

Zorgen en angst voor John de Bever: ‘Ik hou er rekening mee dat ik hem ga verliezen’

John heeft de hoop dat Kees het goedmaakt met zijn ouders, maar Kees heeft aangegeven daar geen behoefte aan te hebben. “Weet je, ik heb het een plekje gegeven. Dat hoeft voor mij niet. John noemt dat koppigheid.”


1. Onze gedachten zijn bij Kees Stevens en John de Bever.
2. wat moet dit een groot verdriet en gemis zijn
3. Heel veel sterkte voor dit koppel!
4. Wat verdrietig…
5. Onze gedachten zijn bij Kees Stevens en John de Bever

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven