Bizarre uithaal: Eloise van Oranje kan weinig goeds doen bij deze bekende Nederlander!

eloise 1jpg

Recent heeft RTL Boulevard’s Rob Goossens scherpe kritiek geuit op Eloise van Oranje, die zowel als milieuactiviste als influencer bekend is.

In de BLVD podcast uitte Goossens zijn ongenoegen over de jonge gravin.

Eloise lijkt bij sommigen irritatie op te wekken, ondanks haar sympathieke imago.

Na kritiek van Rutger Castricum, die haar optreden ongepast vond, richt Goossens nu zijn pijlen op haar en spaart hij haar niet in zijn uitspraken.

“Ze zegt zó vaak zulke stuitend domme dingen,” aldus Goossens, verwijzend naar Eloise’s tegenstrijdige uitspraken over milieuactivisme en haar voorliefde voor vliegen. “Zeg dan niks!”

Verder bekritiseert Goossens Eloise voor haar houding ten opzichte van haar bekendheid.

Volgens hem klaagt ze over herkend worden op straat, terwijl ze zelf voor deze bekendheid heeft gekozen.

Hij geeft aan dat ze radicaal van uiterlijk zou moeten veranderen om onherkenbaar te worden. “Als ze haar wenkbrauwen afscheert is er niemand die haar herkent.”

Daarnaast legt Goossens een link met prinses Amalia, die volgens hem met serieuzere zaken en beperkingen te maken heeft.

Eloise verblijft momenteel in New York en Goossens vindt dat ze daar moet blijven.

Hij suggereert dat ze beter een onopvallende baan kan zoeken en uit de Nederlandse media moet blijven. “Dat wij lekker van haar af zijn,” concludeert hij.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven