Man wil leven als een peuter: ‘interesse in fopspenen’

babyyy 1jpg

Te midden van een wereld waar identiteitskwesties steeds meer diversiteit en acceptatie omarmen, komen we soms opmerkelijke verhalen tegen, zoals dat van de 25-jarige Riley.

Voor haarzelf is ze een tweejarige baby, een opmerkelijk aspect van Riley’s persoonlijkheid dat in de schijnwerpers werd gezet in het TLC-programma ‘My Strange Addiction’.

Riley heeft haar dagelijkse routine aangepast om te leven als een klein kind, waarbij ze haar slaapkamer heeft omgetoverd tot een speelkamer.

Elke nacht kruipt Riley in een kinderbed en trekt ze een kinderpyjama aan, compleet met haar favoriete speentje.

“Op mijn 13e besloot ik weer luiers te dragen. Dat heeft mijn fascinatie voor spenen en het leven als baby versterkt,” vertelde ze.

De keuze om als baby te leven is niet de eerste stap van Riley in zelfidentificatie. Geboren als jongen, voelde ze zich nooit comfortabel met die identiteit.

Zij besloot om op twintigjarige leeftijd verder te gaan als vrouw in het leven, met de overtuiging dat geslacht een keuze is.

Per maand geeft zij ongeveer 400 euro uit aan babyspullen zoals luiers, talkpoeder en drinkflesjes. Bovendien draagt zij voortdurend luiers.

Een opmerkelijke onthulling is dat Riley het gevoel van een warme, natte luier als onbeschrijflijk comfortabel beschrijft.

Ondanks haar wens voor een vaste relatie, heeft Riley opgemerkt dat het een uitdaging is om iemand te vinden die haar accepteert zoals zij is.

James, haar goede vriend, maakt zich zorgen over haar toekomst. Hij denkt dat haar leven makkelijker zou zijn als zij deze keuze niet had gemaakt.

Riley..

Er zijn tijden waarop ze zich een beetje triest voelt, maar ze herinnert zich snel haar toewijding aan haar gekozen levensstijl.

“Maar na een halve seconde denk ik alweer: ‘kom op, Riley, dit is waar je van houd’.” Ze put troost uit de gedachte dat ze, hoewel ze nooit als klein meisje is opgegroeid, nu nieuwe herinneringen kan creëren met haar nieuwe identiteit.

1. Van man naar vrouw om vervolgens als baby verder te gaan…
2. De kriebels begonnen al op zeer jonge leeftijd.
3. Een relatie vinden is behoorlijk uitdagend volgens Riley…
4. Vandaag de dag is echt alles, maar dan ook alles mogelijk!
5. Het gevoel van een warme natte pamper is comfortabel….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven