Jongen huilt: ‘Er komen veel klanten en ik moet hard werken’

bar 1jpg

Een video van een Starbucks-barista die huilt terwijl hij praat over zijn zware werkdag is online gedeeld.


In de video openbaart de jonge student, die aangeeft transgender te zijn, dat hij het moeilijk had met het draaien van een acht uur durende shift.


Hoewel de meeste mensen gewend zijn aan werkweken van 36 tot 40 uur, vond de student dit een enorme uitdaging.


Hij deelt in de video dat de drukte in de winkel en het harde werken bijna te veel voor hem waren.


“Er komen zoveel klanten en ik moet heel hard werken,” zegt hij, terwijl zijn emoties duidelijk te zien zijn. Hij overweegt te stoppen met werken omdat het te zwaar voor hem is.


“Ik weet niet of ik dit wel kan. Het kwam bijna tot het punt dat ik de zaak wilde uitlopen. Ik zit in de pauzeruimte te huilen, maar ik moest bijna huilen op de werkvloer.”

Er wordt ook gesproken over de frustratie die hij ervaart doordat sommige klanten hem blijven aanspreken als vrouw, ondanks zijn inspanningen om er mannelijker uit te zien. Hij voegt eraan toe: “Ik heb zelfs een snor en een baard laten groeien!”

Op sociale media heeft de video veel reacties opgeroepen, waarbij sommigen begrip en steun tonen, terwijl anderen kritisch zijn over zijn reactie op de werkomstandigheden.

1. Het verhaal neemt een wending….
2. ‘In de pauzeruimte zit ik te huilen’
3. Video toont emotioneel moment!
4. Student ervaart zware tijden!
5. Wat zijn jouw gedachten na het bekijken van de video….?

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven