Tragisch verlies voor Connie Witteman: ‘Hij is uit het leven gestapt’

WhatsApp Image 2024 04 05 at 85934 AM 5jpg

Op 71-jarige leeftijd is Connie Wittemans voormalige partner Ben Angelier overleden, wat opnieuw een tragisch verlies voor haar betekent.

De details rond zijn overlijden zijn schokkend, aangezien hij zelfmoord heeft gepleegd.

Na de dood van haar ex-man Hans Breukhoven in 2017 aan alvleesk*nker, wordt Connie Witteman nu geconfronteerd met het overlijden van Ben Angelier, haar voormalige partner.

Volgens een bron van het weekblad Story is haar ex-partner Ben vorige week in Monaco overleden.

“Hij heeft zelfmoord gepleegd. Ik ben ook op de hoogte van de manier waarop, maar die informatie geef ik liever niet prijs.”

Connie en Ben begonnen hun relatie in 2012, nadat ze lang bevriend waren geweest.

Tijdens die periode spraken ze over hun toekomstplannen en Ben vertelde aan Story: “In Connie heb ik eindelijk de vrouw gevonden die mij gelukkig maakt.”

”Ik wil alles uit het leven halen wat erin zit. Samen met Connie. Ik wil oud worden met haar!”

Echter, hun relatie kwam snel tot een einde. Connie gaf later aan dat ze de relatie had beëindigd vanwege een intuïtief gevoel dat er iets niet klopte.

“Er klopte iets niet, voelde ik intuïtief aan. Waar ik dat op baseer, vind ik nog te persoonlijk om te vertellen,” zei Connie.

Volgens haar was het een combinatie van verschillende gevoelens en ervaringen tijdens hun relatie die haar deden besluiten ermee te stoppen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven