Slecht nieuws voor Joost Klein: reden van annulering is nog onbekend!

WhatsApp Image 2024 05 15 at 080347 1jpg

De plaats waar Joost Klein zou zijn geëindigd in de finale van het Eurovisie Songfestival zal voor altijd onbekend blijven.

Ondanks zijn diskwalificatie, heeft Joost indruk gemaakt en zal hij volgend jaar optreden in meerdere Europese landen. Het concert in Zweden is echter geannuleerd.

De finale van het Eurovisiesongfestival trekt jaarlijks miljoenen meer kijkers dan de halve finales die gedurende de week plaatsvinden.

Na zijn diskwalificatie na de tweede halve finale, heeft zijn optreden veel minder publiek bereikt. Desondanks heeft dit zijn succes niet belemmerd.

Slechts enkele dagen na het Songfestival stond zijn nummer ‘Europapa’ op de 22e plek van de wereldwijde Spotify-hitlijst, hoger dan enig andere deelnemer.


Er zijn diverse concerten gepland door Joost, niet alleen in Nederland, maar ook in andere Europese landen.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Volgend jaar februari zal hij optreden in Polen, Denemarken, Noorwegen, Zwitserland, Tsjechië en Duitsland.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Oorspronkelijk was er ook een concert gepland in Zweden, maar vanuit Zweedse media komt nu naar voren dat dit concert onverwachts is geannuleerd. De reden voor deze annulering blijft vooralsnog onbekend.


1. Vreemd… Toch wel benieuwd naar de reden
2. Dit is niet zomaar lijkt mij
3. Hier moet een goede reden voor zijn
4. Raar wat is hier gaande?
5. Benieuwd waarom dit besloten is…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven