Sylvie Meis bekritiseert Nederland: Hier is waarom ze denkt dat mensen haar bekritiseren!

WhatsApp Image 2024 06 24 at 154621jpg

Deze week was Sylvie Meis opnieuw het onderwerp van kritiek vanwege haar reactie tijdens een interview waarin ze zelfverzekerd antwoordde op vragen over haar inkomen.

Volgens rapporten lachte Sylvie zelfingenomen toen haar werd gevraagd of ze ‘meer of minder dan een ton verdiende’. Haar reactie op de kritiek was onverschrokken:

Iedereen die er iets te mooi uitziet of iets te succesvol is en ook niet bang is om daarvoor te staan… Je wordt gewoon afgemaakt. Ook deze podcast, ik weet het zeker, daar word ik ook op afgemaakt.’

Volgers staan voor raadsel bij filmpje van Sylvie: ‘Hoe heeft hij dat gedaan?’

Tijdens haar verschijning in Vandaag Inside ontving Sylvie scherpe kritiek, waarop ze reageerde op de cultuur van Nederlandse praatprogramma’s:

Collega haalt snoeihard uit naar Sylvie Meis: ‘dan zou je niet verbaasd moeten zijn’

Het is anders dan de cultuur in Nederland met al die praatprogramma’s die hier zijn waarin echt maar één doel is en dat is alleen maar zeiken, zeiken, zeiken, zeiken, zeiken. En daar kijken mensen dus echt heel graag naar en dat is ook nog het erge ervan.

Sylvie Meis krijgt waarschuwing van oude bekende: ‘Doe je masker af’

Sylvie sprak haar teleurstelling uit over de televisiecultuur met de woorden: “Het wordt in stand gehouden omdat televisiebazen weten dat het scoort. Hoe triest is dat eigenlijk?”

Sylvie Meis slachtoffer van beroving: Dieven zijn er met deze spullen vandoor gegaan!

Toen haar werd gevraagd waarom ze zo’n controversieel figuur is in Nederland, legde Sylvie uit: “Ik ben duidelijk ambitieus, maar ik ben ook duidelijk heel vrouwelijk.

Sylvie Meis slachtoffer van beroving: Dieven zijn er met deze spullen vandoor gegaan!

“Ik ben heel duidelijk glamoureus en ik ben heel duidelijk trots op mezelf en ik ben heel duidelijk sexy en ik combineer dat allemaal. En ik ben ook nog eens heel intelligent. Ik denk dat dat heel lastig is voor de oudere man op televisie.”

Sylvie Meis slachtoffer van beroving: Dieven zijn er met deze spullen vandoor gegaan!

Sylvie benadrukte dat ze in Duitsland een meer positieve ervaring heeft als bekendheid, zonder de intense kritiek van Nederlandse media.

Onzekere Sylvie Meis overstuur: ‘Dit is de reden waarom ze niet meer in Nederland woont’

In Duitsland kunnen carrières evolueren, soms onder de invloed van belangrijke media zoals Bild, zo bevestigde ze.

Onzekere Sylvie Meis overstuur: ‘Dit is de reden waarom ze niet meer in Nederland woont’

De uitgezonden interview heeft Sylvie terug naar de schijnwerpers van media-aandacht gebracht, wat tot een golf van kritiek heeft geleid.

1. Naar eigen zeggen is ze het allemaal….
2. Sylvie heeft steeds minder met ons landje en de Nederlanders
3. Sylvie noemt even alle geweldige pluspinten van zichzelf…
4. Golf van kritiek na deze opmerkelijke podcast…
5. Miss Meis is helemaal weg van zichzelf…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven