Stinkend rijk: Dame verkoopt potjes van haar eigen scheten voor dit bedrag!

schejpg

Een opmerkelijke zet om geld te verdienen werd uitgevoerd door de bekende Singaporese influencer Cheng Wing Yee, beter bekend als @kiaraakitty met meer dan 230.000 Instagram-volgers, door potten met haar eigen winden online te verkopen.


Opvallend genoeg zijn deze potten met haar gevangen winden al uitverkocht in haar online winkel.


In een tijd waar velen zoeken naar manieren om extra geld te verdienen, heeft Cheng een buitengewoon pad gekozen.


Eerder maakte ze krantenkoppen met een nepaanval met eieren, allemaal om meer volgers aan te trekken.


De influencer, die eerder in opspraak kwam vanwege een politieonderzoek naar haar eierenstunt en een inreisverbod voor Taiwan kreeg, lijkt nu een nog opmerkelijker pad te bewandelen door haar eigen winden te verkopen.


Ze beweert dat de potten ’tot 30 dagen houdbaar zijn’ nadat ze zijn geopend. De prijs van deze potten met winden bedraagt maar liefst £237 per stuk en tot verbazing van velen zijn ze al uitverkocht.


Op haar online winkel adverteert ze: “Ben je benieuwd hoe je favoriete streamer Kiaraakitty ruikt? STEL HET JE NIET ALLEEN VOOR, VOED JE NIEUWSGIERIGHEID.”


Potentiële kopers worden gewaarschuwd dat het enige tijd kan duren om een geurpotje te maken en dat de verwerkingstijd zonder voorafgaande kennisgeving kan veranderen.


Het schetenpotje van £237 is niet het enige opmerkelijke item in Chengs bizarre online winkel.


Voor dezelfde prijs kunnen fans ook gedragen lingerie van de influencer kopen en haar gebruikte badwater is te koop voor maar liefst £395.


Er lijkt voor ieder wat wils te zijn, zij het in een buitengewoon ongebruikelijke vorm. Het fenomeen van het verkopen van winden is niet nieuw in de wereld van influencers.


In 2022 lanceerde Twitch-streamer Amouranth een bedrijf genaamd Cutie-Pa-TOOT-ies waarmee ze haar eigen ‘geurpotjes’ verkocht voor een aanzienlijke £791 per stuk.


Stephanie Matto, een ster van 90 Day Fiancé en maker van volwassen content, beweerde ook aanzienlijke winsten te hebben behaald, tot wel £38.000 per week, met de verkoop van haar winden.


author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven