Frans onthult de echte reden van afwezigheid schoondochter in De Bauers

WhatsApp Image 2024 04 24 at 212344jpg

Recente afleveringen van “De Bauers” zijn weer in aantocht, maar fans vragen zich af waarom tot nu toe de vriendin van Frans Bauer’s zoon, Frans Junior, niet te zien is geweest.

Frans Bauer heeft nu zelf antwoord gegeven op deze veelgestelde vraag.

Tijdens een gesprek met Shownieuws legde de zanger uit dat zijn zoon eerder een relatie had die was beëindigd, maar nu is zijn vriendin Emy weer terug bij Frans Junior.

“Ze keert terug naar de familie en daar zijn we erg blij om. Ze zal binnenkort ook weer te zien zijn, dus ze zal zeker in beeld komen,” vertelde Frans Bauer.

Hoewel Gwen en Kim, de andere schoondochters, al in de show verschenen, was Emy afwezig.

Mariska Bauer, de vrouw van Frans, heeft eerder haar genegenheid voor Gwen en Kim laten zien, door hen ‘super lief’ te noemen en als haar eigen dochters te beschouwen.

“Ik vind de drukte niet te erg. Ik kan echt genieten van alle gezinsactiviteiten,” zei Mariska Bauer.

Ook is bekend geworden waarom Frans’ broer Dorus niet in de serie te zien is. In een interview met de Story, gaf Dorus aan dat Frans er bewust voor heeft gekozen om de focus van de serie te leggen op zijn directe gezin.

Dorus respecteert deze beslissing en blijft goed contact onderhouden met zijn broer Frans.

Zelfs tijdens de opnames bleef hij buiten beeld, hoewel hij aanwezig was op Frans’ 50e verjaardag.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven