De salarissen van Oranje spelers online bekend: Dit zijn de 5 best betaalde spelers!

WhatsApp Image 2024 06 25 at 124812jpeg

Voetballers worden goed beloond voor hun werk, maar de exacte bedragen waren lange tijd geheimzinnig. Nu zijn echter de salarissen van de spelers openbaar geworden.

Capology onthult dat de spelers van het Nederlands elftal maandelijkse bedragen verdienen die voor de gewone mens onvoorstelbaar zijn. Laten we enkele opmerkelijke voorbeelden bekijken.

Drama in Eindhoven: Hooligans compleet losgegaan op voetballende kinderen!

Memphis Depay verdient jaarlijks 8,75 miljoen euro bij Atletico Madrid, hoewel zijn prestaties tijdens het EK tegenvielen. Hij blijft echter goed verdienen tot het einde van zijn contract.

Frenkie de Jong staat bovenaan het salarisklassement. Ondanks blessures ontvangt de middenvelder een indrukwekkende jaarlijkse vergoeding van 37,5 miljoen euro voor zijn inzet op het veld.

Volgens de gegevens verdient Matthijs de Ligt jaarlijks een comfortabel bedrag van 16 miljoen euro, waardoor hij geen financiële zorgen heeft.

Aan de andere kant van het spectrum heeft Joey Veerman bij PSV een jaarlijks salaris van 800.000 euro, wat duidelijk lager is dan dat van zijn collega’s.

De genoemde bedragen zijn bruto en moeten nog belastingen van worden afgetrokken, desondanks is er weinig medeleven te verwachten voor deze goed verdienende sporters.

Top 5 best betaalde spelers

1. Frenkie de Jong: 37,5 miljoen

2. Matthijs de Ligt: 16 miljoen

3. Georginio Wijnaldum: 15 miljoen

4. Virgil van Dijk: 13,4 miljoen

5. Nathan Aké: 9,7 miljoen

1. Dit is de top 5 best betaalde Nederlandse spelers:
2. Wat een bedragen zeg, absurd zo extreem hoog!
3. Deze inkomens zijn voor de gemiddelde persoon ondenkbaar!
4. De salarissen van de spelers zijn openbaar gemaakt:
5. Deze voetballers hoeven zich nooit meer zorgen te maken over centjes!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven