S10 openhartig over meedoen aan Songfestival: ‘Een plek waar veel gebeurt’

WhatsApp Image 2024 05 15 at 080345jpeg

Tijdens het Eurovisie Songfestival in 2022 hebben zowel onbekend Nederland als bekend Nederland aandachtig gekeken naar een onvergetelijke editie.

Zangeres S10 heeft net als Joost Klein toegegeven dat het geen makkelijke ervaring was om deel te nemen aan het songfestival.

Op de vraag wat ze van de diskwalificatie van Joost Klein vond, antwoordde Stien voor de camera.

‘Ik vond het heel raar’, zo liet de zangeres weten voor de camera. Ze gaf aan het moeilijk te vinden om er iets over te zeggen, aangezien ze niet volledig op de hoogte was van wat er precies gebeurd was.

Volgens Stien heeft zij tijdens haar deelname aan het songfestival ervaren dat de druk voor de deelnemers erg hoog is, iets wat zij zelf ook heeft meegemaakt.

‘Ik ben zelf ook een beetje tegen de lamp gelopen toen ik terugkwam’, zegt Stien. Ze benadrukt dat er veel van je wordt gevraagd, maar ze had geluk met de steun van de mensen om haar heen.

Stien benadrukt dat het cruciaal en noodzakelijk is voor de deelnemers om een goed vangnet te hebben.

Ze legt uit dat er veel regels gelden voor het muziekspektakel, waar deelnemers niet altijd blij mee zijn.

Stien deelt dat ze vaak gefilmd werd, hoewel ze daar niet altijd zin in had. Al deze gebeurtenissen zijn te volgen in de EO-documentaire ‘S10 – Dat het goed blijft gaan met mij’, die vanaf 22 mei te zien is op NPO Start.

De hele situatie rondom Joost klinkt haar niet vreemd in de oren!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven