Roy Donders vertelt voor het eerst over zijn gevoelens: ‘het hele verhaal’

WhatsApp Image 2024 06 12 at 130242jpg

De bekende stylist Roy Donders is al geruime tijd gelukkig met zijn partner Michelle. In een recent interview met Beau Monde deelt hij meer inzicht over zijn liefdesleven en de verandering van partner.

Roy onthult nu duidelijk wat zijn seksuele voorkeur is en benadrukt dat hij eerder vorig jaar niet openlijk sprak over dit onderwerp. Destijds gaf hij aan: ”Ooit kom ik daarmee naar buiten, dan vertel ik het hele verhaal.” Hij vervolgt: ”Ben ik gelukkig? Ik kwam er niet echt uit. Totdat ik in oktober 2021 Michelle leerde kennen.”

Waarschuwing voor Roy Donders: ‘we gaan er niet van uit dat het zover komt’

Op dat moment had Roy nog weinig ervaring met relaties met vrouwen en Michelle zat destijds ook in een relatie. Ondanks deze omstandigheden voelden zij een sterke connectie, waarbij Roy aangeeft dat het niet bewust was om van partner te veranderen.

Roy Donders de dupe van vriendjespolitiek en haalt dan ook boos uit!

”Ik ga gewoon met de stroom mee. Mijn gevoel zei dat ik dit moest onderzoeken.” Vervolgens benadrukt hij dat alles op een natuurlijke wijze is verlopen.

Vriendin Roy Donders doet belangrijke oproep: ‘Daar had ik blijkbaar last van’

In zijn nieuwe relatie zijn zowel zijn zus Rian als andere familieleden blij met zijn vriendin. ”Het maakt ze niet uit met wie ik thuiskom. Iedereen is welkom.”

Roy Donders openhartig over groots plan toekomst: ‘Weten dat allebei van elkaar’

Roy wijst op het fenomeen waar Nederland bekend om staat: het ‘in hokjes plaatsen’ van mensen. ”Maar daar zijn we thuis nooit zo van geweest.”

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬

Er wordt gespeculeerd over de seksuele voorkeur van Roy: mannen of vrouwen? Volgens zijn voormalige partner doet de Stylist van Zuiden al jaren alsof hij hetero is, maar dat is niet waar.

Vriendin Roy Donders geschrokken en in tranen: ‘Dit kom nooit meer goed’

”Van oudsher vond ik het vervelend als mensen me een ‘homo’ noemden. Dus noem me ook geen bi of hetero. Ik ben gewoon wie ik ben, laat me.”

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬

Volgens Roy is het niet belangrijk om jezelf in een hokje te plaatsen omdat anderen dat willen, hij volgt gewoon zijn gevoel.

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬

1. Nu is het moment aangebroken dat hij zijn verhaal vertelt.
2. Het is bewonderenswaardig dat hij zo openhartig is.
3. Eindelijk geeft hij opheldering over de overstap naar een vrouw.
4. Roy maakt nu definitief alles duidelijk!
5. Roy legt uit hoe de situatie werkelijk is!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven