Roy Donders krijgt bagger over zich heen: ‘Hij speelt nu overal de hetero’

WhatsApp Image 2024 04 02 at 212234jpg

Roy Donders, beter bekend als de ‘Stylist van het Zuiden’, staat op het punt zijn biografie genaamd ‘Gewoon Royke’ uit te brengen.

In zijn persoonlijke biografie deelt Roy Donders details over zijn leven, zowel in de schijnwerpers als daarbuiten.

Roy Donders de dupe van vriendjespolitiek en haalt dan ook boos uit!

Hij bespreekt de ups en downs van zijn carrière, waarbij hij openhartig spreekt over de verschillende uitdagingen die hij heeft moeten overwinnen.

Roy Donders slaat nieuwe weg in: ‘Ik had dit nooit verwacht’

De biografie belicht diverse aspecten van zijn leven, inclusief zijn ervaringen met de realityserie ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’, het faillissement van zijn kledingwinkel, zijn carrière als volkszanger, en de minder bekende facetten van beroemdheid.

Roy Donders openhartig over groots plan toekomst: ‘Weten dat allebei van elkaar’

Shownieuws heeft gesproken met Marvin, de voormalige partner van Roy, die optimistisch lijkt over hun relatie en geen bezwaren heeft tegen zijn mogelijke portrettering in de biografie.

Marvin voorspelt dat de focus van het boek voornamelijk op Roy zelf zal liggen en vermoedt dat de periode waarin Roy open was over zijn homoseksualiteit mogelijk minder aandacht zal krijgen in de biografie.

In onze relatie heb ik me altijd gestoord aan het feit dat het bij Roy altijd om ‘ik’ draaide, dus hoogstwaarschijnlijk zal hij in het boek veel over zichzelf schrijven.”

“Er zal vast veel ‘ik’ in het boek staan. Hij speelt nu overal de hetero, dus hoogstwaarschijnlijk zal hij zijn periode als homoseksueel grotendeels buiten beschouwing laten.”

Vorig jaar ontstond er enige ophef rondom Roy Donders toen hij werd beschuldigd van het zonder vereiste opleiding toedienen van fillers in zijn thuispraktijk voor cosmetische ingrepen.

Is er iets mis met Roy Donders? 'Het zit echt in de familie'

Dit nieuws kwam aan het licht via Omroep Brabant. Roy reageerde later op deze kwestie door te verklaren dat hij wachtte op antwoorden van diverse instanties over de toestemming voor het verrichten van dergelijke ingrepen.

Roy Donders en vriendin onder vuur: 'Baby door ouders misbruikt'

Uiteindelijk gaf hij toe dat dit niet was toegestaan, naar eigen zeggen vanwege een verandering in regelgeving waarvan hij niet op de hoogte was.

Openhartige onthullingen van Roy Donders: 'Het zit echt in de familie'
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven