Rob over zijn relaties: ‘nooit de innerlijke noodzaak gevoeld om haar trouw te blijven’

WhatsApp Image 2024 04 14 at 124714jpg

Nederlands muzikant, Rob de Nijs (81), heeft recentelijk een kalm bestaan geleid met zijn vrouw Henriëtte en hun zoon Julius.

Zijn verleden daarentegen vertelt een verhaal van opschudding en romantiek, dat binnenkort op een opmerkelijke manier tot uiting zal komen.

Een aankomende musical genaamd “Malle Babbe” werpt een blik op de muziek en de kleurrijke carrière van Rob de Nijs, waarin zijn liefdesleven centraal staat.

Dit op waarheid gebaseerde verhaal belicht de pieken en dalen van zijn leven als artiest, inclusief zijn vele affaires en zijn zoektocht naar echte liefde.

Rob heeft altijd openlijk gesproken over zijn moeizame relaties en zijn neiging tot ontrouw.

In zijn biografie “Zilver” heeft hij bekentenissen gedaan over zijn huwelijksproblemen en zijn verlangen naar vrijheid buiten zijn huwelijk.

Zelfs tijdens zijn tweede huwelijk met Belinda Meuldijk kon Rob de verleiding van overspel niet weerstaan, wat uiteindelijk tot een breuk tussen hen heeft geleid.

Het verhaal van Rob’s liefdesleven, vol passie en drama, vormt een boeiende reis door de hoogte- en dieptepunten van deze iconische artiest.

Van zijn tumultueuze romances tot zijn ontmoeting met zijn huidige vrouw Henriëtte, belooft de musical “Malle Babbe” een meeslepende ervaring te worden voor fans van Rob de Nijs en liefhebbers van muziektheater.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven