Rian Donders erg geschrokken van verhaal Roy: ‘Dat vind ik heel naar’

WhatsApp Image 2024 06 17 at 131640jpeg

Met openhartigheid over zijn verleden van pesterijen heeft Roy Donders zijn zus Rian volledig in shock achtergelaten in zijn biografie.


Rian deelt aan weekblad Party dat ze sterk geschrokken is van Roy’s pestverhaal, vooral omdat hij dit nog nooit eerder had gedeeld.


“Het heftigste vond ik het pestverhaal wat zich op de basisschool heeft afgespeeld. Dat hij gepest werd, heeft Roy nooit verteld,” aldus Rian.


Rian maakt gebruik van het verleden van haar broer om te benadrukken dat pesten vandaag de dag nog steeds een zorgwekkend probleem is.


“Dat vind ik erg. Of het nou op social

In de media wordt er op school veel aandacht besteed aan het voorkomen van pesten. Zo zegt ze: “Ik vind dat niemand gepest mag worden, om wie hij of zij is.”

Zij benadrukt dat zij persoonlijk geen oordeel velt over anderen. “Maar ja, andere mensen zijn daar heel erg in,” zo sluit ze af.

Recentelijk heeft Roy zijn biografie uitgebracht waarin hij lezers een kijkje geeft in het andere aspect van beroemdheid.

Roy Donders slaat nieuwe weg in: ‘Ik had dit nooit verwacht’

Onlangs heeft hij besloten openheid van zaken te geven over zijn seksuele geaardheid, vanwege de nieuwsgierigheid van mensen naar zijn voorkeur voor mannen of vrouwen.

Roy Donders laat er geen gras over groeien: ‘Weten dat allebei van elkaar’

Dit is deels vanwege zijn vorige relaties met mannen en zijn huidige relatie met Michelle. Roy verzet zich tegen het categoriseren van mensen.

Vriendin Roy Donders geschrokken en in tranen: ‘Dit kom nooit meer goed’

“Er was een tijd dat ik het niet prettig vond als mensen me in een hokje duwden als ‘homo’. Dus ook geen bi of hetero. Ik ben gewoon mezelf, laat me dat zijn.”

1. De schrik zit er goed in bij de zus van Roy door wat er is gebeurd.
2. Het heeft Rian behoorlijk aangegrepen!
3. Rian geeft aan dat ze hiervan niet op de hoogte was!
4. De zus Rian is danig door dit verhaal van streek!
5. Rian is enorm geschrokken en danig van streek door dit gebeuren!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven