Rene Froger kritiek gekregen: ‘Dat is niet goed, dat kan niet’

WhatsApp Image 2024 05 18 at 181112jpg

In de seizoensafsluiter van Vandaag Inside kreeg René Froger vrijdagavond flink wat kritiek te verduren van Johan Derksen.

Tijdens de uitzending werd de aangekondigde verhoging van het btw-tarief voor culturele goederen en diensten besproken. De zanger, bekend van de Toppers, gaf duidelijk aan dat hij hier enorm van baalt.

Ook Dilan Yesilgöz, de demissionair minister van Justitie en Veiligheid, was te gast bij het VI-trio naast René.

Froger uitten zijn ongenoegen over de aankomende btw-verhoging en benadrukte dat de Toppers-fans deze prijsstijging ook zullen voelen, omdat de kaartjes voor de Toppers-concerten daardoor duurder zullen worden.

Roddelpraat meldt bizar nieuws over Rene Froger: ‘heen en weer zien schommelen’

“Wij zouden dat toch moeten doorvoeren en de mensen die de kaartjes kopen. De kaartjes zijn al niet goedkoop en als daar nog eens 12 procent bovenop komt… Ja, ga jij het de mensen

René legde uit: “Maar uitleggen,” aldus René.

Rene Froger trapt nieuwe generatie artiesten de grond in: ‘rommelen maar wat aan’

Johan reageerde fel: “Maar jij kunt niet als geste zeggen: ‘We maken de kaartjes goedkoper?’ Dat kan niet met alle onkosten?”

Johan Derksen over zijn afwezigheid:

René antwoordde: “Nee, nee, nee, want wij zijn de afgelopen jaren al redelijk steady gebleven, ondanks dat alle kosten ongelooflijk de pan uit rijzen. Ja, en dan nu nog eens een keer deze twaalf procent eroverheen, dat hakt er wel in, ja.”


Johan reageerde: “Jawel, maar ik hoor wel eens van die Toppers-concerten, dat jullie er echt tonnen aan verdienen.”

Johan Derksen haalt uit naar deze bekende Nederlander: ‘dan ben je niet goed bij je hoofd’

Wilfred Genee voegde lachend toe: “Ja, dat is een schande! Dat kan toch niet!” René sloot af: “Honderd procent, maar dat mag toch ook wel? Er staat ook veel tegenover.”


Ai dit is toch wel een pijnlijk momentje voor Froger!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven