Vreemde vondst in reclamebord supermarkt: ‘ruimte om te verblijven’

bord 1jpg

Een vrouw is onlangs gevonden die bijna een jaar lang de bovenkant van een supermarkt in Midland, Michigan, als haar thuisbasis gebruikte.

Aangetroffen in het reclamebord van een Family Fare-supermarkt, had de 34-jarige een geïmproviseerde leefruimte gecreëerd, inclusief een minibureau, vloerbedekking, kleding, een goed gevulde voorraadkast, een printer en zelfs een kamerplant.

De aanwezigheid van de vrouw kwam aan het licht toen aannemers eind april een ongebruikelijk verlengsnoer op het dak ontdekten.

Na inspectie bleek het reclamebord waarin ze verbleef hol te zijn, met een toegangsdeur die haar verblijf mogelijk maakte.

De ruimte werd door een politiewoordvoerder omschreven als “absoluut genoeg om er net in te kunnen komen”, waardoor ook een gemakkelijke uitweg mogelijk was, wat uiteindelijk gebeurde.

Na melding van het vreemde snoer door de aannemers, werd de politie door de supermarkt ingeschakeld.

Bij confrontatie reageerde de vrouw begripvol en vertrok zonder tegenstand, met de woorden:

“Maak je geen zorgen, ik ga weg.” Er zijn geen aanklachten tegen haar ingediend, maar ze is wel de toegang tot het pand ontzegd.

De vrouw kreeg de bijnaam ‘Rooftop ninja’ van de supermarkt, gezien haar onopgemerkte verblijf van een jaar op het dak.

Ondanks dat sommigen haar af en toe zagen, wist niemand precies waar ze verbleef en had niemand door dat ze hoog boven hen woonde.

Voor de politie blijft een raadsel hoe de vrouw onopgemerkt heen en weer kon gaan van en naar het dak.

“In mijn tienjarige carrière heb ik zoiets nog nooit gezien”, zei de politiewoordvoerder. “Je zou nooit denken dat zoiets mogelijk is, maar ik wens haar het beste.”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven