Bijzondere reactie van zangeres op vraag over diskwalificatie.

WhatsApp Image 2024 05 12 at 121434jpg

Inmiddels zijn de resultaten van de halve finales van het Eurovisie Songfestival vrijgegeven, na alle hectiek rondom het evenement.

Nederland presteerde uitstekend in de tweede halve finale, met een tweede plaats en een totaal van 182 punten.

Oostenrijk, België, Griekenland en Malta steunden Nederland opvallend door elk twaalf punten toe te kennen.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Israël won echter de ronde met 194 punten, waarvan twaalf van Nederland.

Tijdens de finaleavond liep het echter minder goed af voor Nederland vanwege een incident met een productiemedewerker, resulterend in diskwalificatie van de Nederlandse inzending. Armenië eindigde als derde in deze halve finale met 137 punten.

Een van de gebeurtenissen was dat België vijf punten ontving van Nederland, en uiteindelijk als dertiende eindigde na het verzamelen van 18 punten. Nemo, de winnaar uit Zwitserland, behaalde een vierde plaats in de televoting tijdens de tweede halve finale.

Tijdens de eerste halve finale was er een spannende strijd tussen Kroatië en Oekraïne, waarbij Kroatië nipt als de overwinnaar uit de strijd kwam.

Ierland voltooide de top drie, wat getuigt van de competitieve en onvoorspelbare aard van dit muzikale evenement.

Na het spektakel werd Eden Golan geïnterviewd voor de camera. Op het moment dat haar werd gevraagd over de diskwalificatie van Joost, besloot ze om snel weg te lopen.

Wat moet je hierover zeggen? 🤔🤔

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven