Wees op je hoede als je mysterieuze zwarte puntjes ontdekt in je keuken!

ktcjpg

Op onverklaarbare dingen in huis stuiten is nooit prettig. Telkens als je bijvoorbeeld een nieuwe vlek op de muur opmerkt of een vreemde geur ruikt, maak je je meteen zorgen over mogelijke toekomstige reparatiekosten.

Een internetgebruiker kon hierover meepraten toen ze plotseling zwarte stippen in haar keuken zag verschijnen, zonder een duidelijke verklaring te vinden.

Het ontdekken van vreemde plekken in de keuken of andere kamers veroorzaakt natuurlijk bezorgdheid.

Dit is begrijpelijk, aangezien de keuken de ruimte is waar voedsel wordt bereid en men de hygiëne onder controle wil houden.

Echter, een huiseigenaar wist niet hoe om te gaan met een reeks mysterieuze zwarte stippen die steeds weer tevoorschijn kwamen.

In de Facebookgroep genaamd ‘WeLoveMrsHinch’ plaatste de bezorgde vrouw een bericht met de vraag, hopend op een antwoord van iemand anders.

“Heeft iemand enig idee wat deze puntjes kunnen zijn? Ze verschenen eerst op de keukentegels en daarna bovenop de pc die we vanochtend in de keuken hebben gezet.”

Gelukkig boden andere Facebook-gebruikers haar een antwoord, hoewel die antwoorden mogelijk niet volledig geruststellend waren. “Kijk ernaar en je zult waarschijnlijk een spin vinden”, suggereerde iemand in de reacties.

Volgens de website van Pest Guidance geven spinnen “geen vaste uitwerpselen; in plaats daarvan zijn hun uitwerpselen dik en vloeibaar” en lijken ze op donkere inktvlekken die vaak op muren en oppervlakken verschijnen.

De uitwerpselen van spinnen variëren van zwarte, bruine, witte tot grijze tinten, afhankelijk van de spinnensoort, maar hebben meestal de vorm van donkere vlekken of druppels.

Deze uitwerpselen bestaan uit een combinatie van voedsel en andere afvalstoffen die uit het lichaam van de spin vrijkomen, volgens de website.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven