Jonge man kiest voor een pop-achtig uiterlijk: ‘Ik hou van het plastic uiterlijk’

WhatsApp Image 2024 07 09 at 143906jpeg

Ontmoet Patrick, iemand die recent in het nieuws is vanwege zijn unieke wijze van zelfexpressie met behulp van cosmetische procedures.

Patrick heeft in totaal £58.000 ($72.719) besteed aan Botox , fillers en operaties om een uitstraling te bereiken die doet denken aan een pop.

Hij staat bekend om zijn gebleekte blonde haar, lange wimpers en volle lippen, waardoor hij vaak verward wordt met een vrouw.

Patrick heeft benadrukt dat hij echter niet wil worden gezien als een vrouw en heeft onthuld waarom hij doorgaat met cosmetische ingrepen.

Intrigerend is Patricks benadering van zelfexpressie, aangezien hij enkel streeft naar wat men de ‘plastische look’ noemt.

Dit resulteerde in een uitgave van maar liefst £58.000 aan cosmetische ingrepen, waaronder de recente toevoeging van een volledige set facings van £2.500.

Op 18-jarige leeftijd begon Patrick met cosmetische ingrepen en hij legde uit dat hij een meer vrouwelijke uitstraling prefereerde omdat zijn natuurlijke kenmerken al tamelijk vrouwelijk waren.

Patrick heeft aangegeven geen geslachtsverandering te willen ondergaan, in tegenstelling tot sommige anderen die een vergelijkbare look nastreven. Hij deelde eveneens dat hij geniet van het switchen tussen mannelijke en vrouwelijke rollen.


“Ik vind het makkelijker om me aan te passen aan een vrouwelijk gezicht vanwege mijn natuurlijke kenmerken die niet erg mannelijk waren,” merkte hij op.


Het is van belang op te merken dat Patrick op zijn 18e verslaafd raakte en sindsdien regelmatig fillers heeft gekregen op verschillende delen van zijn gezicht, zoals zijn lippen, kin, onder zijn ogen en wangen, en ook elke 3 maanden Botox.


Tot op heden heeft Patrick in totaal £ 45.500 uitgegeven aan cosmetische ingrepen sinds zijn eerste bezoek aan een schoonheidssalon.


Naast fillers en Botox heeft Patrick ook een neuscorrectie en facelift ondergaan. “Ik hou van de plastic look,” zei Patrick.


Patricks streven naar symmetrie en perfectie leidde hem naar cosmetische ingrepen die hem een poppenachtige uitstraling gaven.


“Het feit dat mensen zien dat ik waarde hecht aan zelfzorg en perfectionisme, maakt me blij. Ik ben bereid om fors te investeren in operaties en ik ben van plan dit voort te zetten.”


1. Zelf zegt hij dat zijn kenmerken niet typisch mannelijk zijn…
2. Hij geniet ervan van identiteit te veranderen tussen man en vrouw.
3. Hij kiest ervoor geen vrouwelijke identiteit aan te nemen…
4. Hij laat niets in de weg staan van zijn streven naar een poppenachtige uitstraling.
5. Het aanpassen als vrouw voelt voor hem gemakkelijker.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven