Patty Brard neemt drastisch besluit: ‘Maar voor nu eventjes niet’

WhatsApp Image 2024 04 06 at 23713 PM 4jpg

Tijdens een gesprek met RTL Boulevard heeft Patty Brard onthuld dat ze de komende tijd niet te zien zal zijn achter de desk van Shownieuws.

Ze heeft besloten haar contract niet te verlengen en zal voorlopig vertoeven op Ibiza.

Tijdens haar optreden in Aran On Tour, onderdeel van RTL Boulevard, lichtte Patty toe dat ze ervoor heeft gekozen haar contract niet te verlengen en ook niet terug te keren naar het programma.

“Ik ben eventjes niet te zien. Ik ben voorlopig op Ibiza,” deelde ze mee. Toen Aran vroeg waarom ze deze keuze heeft gemaakt, antwoordde Patty:

“Omdat ik gewoon eventjes tot mezelf wil komen.” Ze benadrukte dat ze erg gesteld is op het programma en haar collega’s. “Ik ben dol op al mijn collega’s.”

Patty legde uit dat haar contract afliep en ze ervoor koos om het niet te verlengen. “Het was gewoon tijd voor even wat anders.”

‘En voor hetzelfde geld ga ik weer terug, hoor. Dat kan. Maar voor nu eventjes niet.” Op dit moment is nog niet bekend wanneer Patty Brard weer te zien zal zijn.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven