Passagiers in vliegtuig filmen snel bewegend ongeïdentificeerd object: Het is zeker geen drone!

ufoojpg

Tijdens een lijnvlucht boven LaGuardia Airport in de Verenigde Staten op 25 maart, spotte Michelle Reyes een ‘vliegende cilinder’.

De volgende dag plaatste ze een video van het incident op Facebook met de vraag: “Ik zag gisteren een ufo toen ik naar huis ging! Kan iemand me helpen identificeren wat dit is?!”

Dit zorgde voor veel speculaties op sociale media over het object. In een interview met NewsNation op 24 april vertelde Michelle:

“Als eerste stap heb ik een e-mail gestuurd naar de FAA (Federal Aviation Administration) om hen op de hoogte te stellen van mijn observatie.”

”Dit zou een potentieel veiligheidsrisico kunnen vormen, maar helaas heb ik geen reactie van hen ontvangen; ze hebben mijn e-mail niet beantwoord.”


“Michelle was niet de enige die het object had opgemerkt; ook een andere persoon zag hetzelfde fenomeen,” voegde ze eraan toe. De persoon vertelde: “Het is zenuwslopend dat iemand anders ook zag wat ik zag.”


“Thomas Wertman van het Mutual UFO Network in Ohio heeft de beelden bekeken en verklaarde dat het donkere object vrij dicht bij het vliegtuig was, dat op het punt stond te landen,” aldus Thomas.


“Hij achtte het onwaarschijnlijk dat het een helikopter of een drone was, gezien de locatie en de vorm, evenals het feit dat het naast een commerciële vluchtbaan vloog,” zei Thomas.


“Aan de New York Post vertelde hij: Drones mogen niet op die hoogte vliegen, niet legaal. Als het iets te maken had met militaire defensie of wetshandhaving, zou je het normaal gesproken niet zo dicht bij een belangrijke vluchtbaan zien. Dat zou een potentieel gevaar kunnen zijn,” aldus Thomas.


“Thomas, die een groot deel van zijn carrière heeft besteed aan het onderzoeken van UFO’s, heeft verschillende verklaringen gegeven voor soortgelijke waarnemingen in het verleden,” voegde hij eraan toe, terwijl hij wees op het belang van openheid en transparantie in dit soort zaken.

De nadruk werd gelegd op de ongewone aard van de waarneming na vele uren te hebben besteed aan het onderzoeken van onverklaarbare fenomenen in de lucht.

1. Het wegnemen van de twijfels die je had…dat doen deze beelden!
2. Wat je ziet bij het bekijken van de beelden, dat kan je niet bevatten.
3. Dit is bizar! Kun jij hier een verklaring voor vinden?
4. Het vliegtuig nadert wel heel dicht het object!
5. De expert beschouwt deze waarneming als van ongebruikelijke aard!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven