Leuk verhaal over feestbeest Alexia: ‘dat je beter niet op TV kunt vertellen’

al 1jpg

Prinses Alexia, gekend als de ‘Partyprinses’, staat centraal als de middelste van de drie Nederlandse prinsessen.

Toch lijkt ondanks haar reputatie Alexia de meest terughoudende prinses te zijn als het gaat om het openbaren van haar bezigheden, wat velen verwarrend vinden.

Tijdens het jaarlijkse fotomoment van Willem-Alexander en het koninklijk gezin was royaltykenner Rick Evers aanwezig.

Gisteravond deelde hij zijn inzichten tijdens een uitzending van De Oranjezomer. Rick stelt vast dat Alexia zelden iets van belang zegt:

Ze zijn uiteindelijk mensen die de geschiedenis schrijven, dus je wilt wat dingen van hen weten. Vraag het zeker niet aan Alexia, want zij wil absoluut niets onthullen. Dat vind ik dan weer jammer…” 

Hélène Hendriks merkt op: “Wat is dat? Want Alexia, daar hebben we het eerder over gehad. Volgens mij was dat bij Koningsdag en toen werd ze een beetje bestempeld als: arrogant…

Omtrent de vage antwoorden van de middelste prinses is Rick een tikkeltje gefrustreerd: “Wat eraan voorafging: vorig jaar werd gevraagd wat ze in haar tussenjaar gaat doen.”

“‘Een beetje reizen, een beetje werken.’ Eigenlijk geen antwoord. Toen werd op Koningsdag gevraagd wat ze nou heeft gedaan in dat tussenjaar. ‘Ja, dankbaar, dierbaar’, nou, blablabla.”

“We hebben er helemaal niks aan. Nu dacht ik eigenlijk: zal ik het voor de derde keer vragen? Want die vragen worden vooraf ingediend, je kunt je erop voorbereiden, maar dat heb ik uiteindelijk niet gedaan.”

“Maar er kwam wel weer zoiets, van: ‘Het gonst van de geruchten dat je naar Groningen toe gaat, er is al een mailadres. Wat ga je doen?’ ‘Ja, ik weet het nog steeds niet.’ Ja…” Dan besluit Rick om het wat smeuïger te maken…

Alexia wordt beschouwd als de ‘Partyprinses’ van de drie prinsessen en staat bekend als de meest uitgesproken van het koninklijke gezin.


Rick deelt mee dat: “Er is een zekere mate van herkenning, maar ik ben op de hoogte van gebeurtenissen uit Den Haag die beter niet openbaar gemaakt kunnen worden.


Jack van Gelder trekt de aandacht door te zeggen: “Als je nog iets wilt onthullen, is dit het moment!


Ook de presentatrice Hélène is nieuwsgierig en zegt: “Natuurlijk! Vrienden onder elkaar! Vertel ons, Rick! Geef ons een sappig detail. Ja!

Yvonne Coldeweijer richt haar pijlen op Helene Hendriks en haalt hard uit!

Hélène bevestigt dat zij en Dyantha Brooks ook erg nieuwsgierig zijn. Rick lijkt voorlopig niet uitgenodigd te worden voor toekomstige persmomenten.

1. Deze journalist zal vermoedelijk niet langer welkom zijn bij fotomomenten!
2. De kans is groot dat fotomomenten voor deze journalist verleden tijd zijn!
3. Het lijkt erop dat deze journalist niet meer welkom zal zijn bij persmomenten
4. Hiermee eindigt het waarschijnlijk voor deze journalist.
5. Dit zal gevolgen hebben voor de journalist!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven