Schok en ophef door rare opmerking over ouders van Joost Klein

jjjpg

De opmerkingen van Henny Huisman over Joost Klein, met betrekking tot zijn worsteling met het verlies van zijn ouders op jonge leeftijd, hebben voor ophef gezorgd.

Toen Joost in de brugklas zat, verloor hij zijn vader aan kanker, gevolgd door het overlijden van zijn moeder aan een hartstilstand minder dan een jaar later. Zijn oudere broer en zus hebben hem na het verlies van zijn ouders opgevangen.

Tijdens het Eurovisie Songfestival werd Joost gediskwalificeerd. Verdere details over het incident zijn nog niet bekend.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Na zijn optreden verzocht Joost om privacy, omdat het einde van zijn lied ‘Europapa’ emotioneel is en opgedragen aan zijn overleden ouders, zoals door diverse media is gemeld.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Henny Huisman heeft in een interview met De Nieuwe Revu duidelijk zijn standpunt ingenomen, waarbij hij zegt:

“Het verliezen van zijn ouders speelt hem nog steeds parten, ondanks dat het vijftien jaar geleden is gebeurd.”

”Mijn moeder overleed vorige maand om 16.45 uur en ik stond om 20.30 uur op het podium. Je bent artiest of je bent het niet en je moet met dergelijke situaties om kunnen gaan.”

Huisman is van mening dat Joost geen tweede kans verdient: “Als je meedoet aan zo’n groot evenement, dien je alles wat daarbij hoort te accepteren.”

”Hij komt met een Stuntkabouter en een blauwe vogel, wat acceptabel is, maar binnen een internationale omgeving kan je niet zelf bepalen wat je wel of niet wilt.”

Hennie Huisman is absoluut geen fan van Rachel Hazes en haalt dan ook snoeihard uit!

Volgens Huisman heeft Joost moeite met autoriteit: “Je hebt niet de volledige regie over je eigen act als je meedoet aan het Songfestival. Wat ik heb begrepen, is dat Joost hier niet goed mee om kan gaan en moeite heeft met autoriteit.”


Huisman uit scherpe kritiek op Joost: “Mensen zeggen: ‘Dat is typisch Joost.’ Maar als Jantje wekelijks iets steelt bij de Albert Heijn kun je dat toch ook niet wegwuiven met: ‘Dat is typisch Jantje’?”

Grote zorgen om gezondheid Henny Huisman: ‘heb ik besloten te stoppen’

Huisman concludeert dat Joost niet geschikt is voor bepaalde evenementen: “Wat Joost doet, hoort niet. Ik zie gedragingen en karaktertrekken bij hem waardoor ik denk: hij is niet geschikt voor dit soort evenementen.”

1. Dit gaat wel heel erg ver!
2. Er zijn grenzen! Dit gaat te ver..
3. Ongelooflijk dat iemand zulke dingen zegt
4. Volgens mij zit er een steekje los
5. Deze opmerkingen zijn gewoon te erg!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven