Dure kennismaking: Man springt op orka en krijgt flinke boete

WhatsApp Image 2024 05 24 at 170011jpeg

Na van een boot te zijn gesprongen en op de rug van een orka te zijn geland, kreeg een man een zware boete. Het incident werd vastgelegd door zijn vrienden op video.

De verspreiding van het filmpje gebeurde razendsnel omdat het online werd gedeeld, waardoor de man snel geïdentificeerd kon worden.

Tijdens een boottocht op zee met vrienden nam de man deze vreemde en impulsieve beslissing.

Onder aanmoediging van zijn vrienden besloot hij een ‘body slam’ uit te voeren op een orka die op dat moment rustig met haar kalf zwom.

Na zijn landing op de orka en nadat hij terug naar de boot zwom, vroeg hij aan zijn vrienden: “Hebben jullie dit gefilmd dat

“Ik heb hem aangeraakt?”


Na bevestiging van zijn vrienden dat het bizarre tafereel was vastgelegd op camera, klom hij terug aan boord.


De Nieuw-Zeelandse autoriteiten reageerden minder enthousiast, ondanks de hilariteit van zijn vrienden. Hij kreeg een boete van 300 pond voor zijn actie.


De viraliteit van de video zal waarschijnlijk resulteren in het snel terugverdienen van die 300 pond. Laat de orka hopelijk de volgende keer een gepastere straf kiezen.

1. Deze video laat zien dat de man geen hersenen heeft.
2. Waar zit het verstand bij deze gast?!
3. Helaas voor hem komt deze actie hem duur te staan!
4. Wat een figuur zeg, waar zit zijn verstand?
5. Dit had heel anders kunnen aflopen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven