Bepaal zelf: Het meisje zegt dat zij de allerleukste is.

WhatsApp Image 2024 06 16 at 150410jpg

Een goede dosis zelfvertrouwen tonen kan ten positieve bijdragen, maar het is belangrijk om dit met mate te doen.

Als recent voorbeeld wordt een model genoemd dat actief is op OnlyFans en Instagram en claimt de ‘heetste chick ter wereld’ te zijn.

Vandaag de dag heeft dit model, genaamd Bailey, dankzij haar opmerkelijke uiterlijk en online activiteiten een aanzienlijk fortuin vergaard.

Bailey, een 25-jarige vrouw uit Texas, geeft aan dat ze in het verleden niet altijd zo’n sterk zelfvertrouwen heeft gehad.

In haar jeugd was ze al ontevreden over haar uiterlijk waardoor ze vaak opviel in Texas. Dit resulteerde in onzekerheid en een gebrek aan zelfvertrouwen. Haar verhaal aan de Daily Mail:

“Ik was vroeger erg onzeker en dacht dat ik op een specifieke manier moest uitzien om geaccepteerd te worden. Externe schoonheidsnormen beïnvloedden sterk mijn zelfbeeld.”

Maar nu heeft Bailey een boost in zelfvertrouwen doordat ze merkt dat steeds meer mannen haar aantrekkelijk vinden.

Om haar zelfvertrouwen te versterken, heeft ze ervoor gekozen een Instagram-pagina op te zetten die geheel gewijd is aan haar uiterlijk.

Voor haar betekent het tegenwoordig meer dan enkel een boost voor haar zelfvertrouwen.

Bailey is nu een sensatie op OnlyFans en Instagram. Met haar posts verdient ze miljoenen en is ze zelfs miljonair geworden dankzij haar looks.

Hoe slaagde ze erin haar onzekerheid te overwinnen? “Ik herinner mezelf elke dag eraan dat ik de aantrekkelijkste persoon op aarde ben,” zegt ze. “Het geeft me zelfverzekerdheid.”

Onderstaand zie je enkele foto’s van Bailey. Opmerkelijk is dat ze zich niet al te veel aantrekt van de Instagram-regels. Neem gerust een kijkje.

@baystayfit

😜

♬ оригинальный звук – Вот завтра точно

1. Elke dag zegt ze tegen zichzelf dat ze de heetste chick is op aarde!
2. Dankzij haar uiterlijk is ze miljonair geworden!
3. De meningen lopen nogal uiteen zeg maar….
4. Geen gebrek aan zelfvertrouwen!
5. Tja wat moet je zeggen? Smaken verschillen….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven