Olca Staaten betrapt: ‘Alle gegevens zijn gecheckt’

WhatsApp Image 2024 05 10 at 134000jpg

Het Instagram-account @TheFakeBirkinSlayer heeft Olcay Gulsen nu in het vizier. Het account staat bekend om het onthullen van valse designeritems.


Met zo’n 315.000 volgers heeft het account al eerder bekendheden zoals Sarah van Soelen, Yolanda Hadid, en de Vedder zussen Esther en Anne onder de loep genomen.

Olcay Gulsen heeft het appartement van ex Ruud gekocht voor DIT enorme bedrag!

Deze keer is Olcay Gulsen de focus met een beige Kelly tas van Hermès, waarvan experts zeggen dat deze overduidelijk nep is.

Olcay Gulsen besluit open kaart te spelen en onthult ware reden van relatiebreuk met Ruud!

Olcay Gulsen staat bekend om haar voorkeur voor ‘dupes’, betaalbare alternatieven voor dure designerartikelen.

Geschrokken Olcay Gulsen deelt heftig nieuws: ‘Een van de ergste nachten uit mijn leven’

Ze heeft zelfs blogposts geschreven zoals ‘Dit Zijn Dé Hermès Birkin Bag Dupes’ en ‘Dit Zijn De Mooiste Look A Like Hermès Slippers’.

Olcay Gulsen wil nooit meer met deze man samenwerken: ‘Alleen maar ruzie’

De impact van het kopen van nepdesignerwaren wordt vaak onderschat. Alastair Gray, een onderzoeker naar namaak, deelde met Harpers Bazaar Arabia de schaduwzijden van deze industrie:

Dochter Ruud de Wild klapt uit de school: ‘Heeft geen zin dat ik er ben’😲😥

“Wat toeristen op vakantie vaak niet zien aan die neppe handtassen, is dat ze mogelijk in elkaar zijn gezet door kinderen die uit hun familie zijn weggesmokkeld…”


@TheFakeBirkinSlayer benadrukt dat hun missie niet is om individuen te pesten. In een verklaring op hun Instagram-account laten ze weten:

Olcay Gulsen heeft het appartement van ex Ruud gekocht voor DIT enorme bedrag!

“Dit is geen haatpagina. Onze verhalen betreffen alleen duidelijk neppe tassen en vormen geen persoonlijke aanval. Alle informatie is zorgvuldig gecontroleerd, met raadpleging van externe experts.”

Olcay Gulsen besluit open kaart te spelen en onthult ware reden van relatiebreuk met Ruud!

Een melding werd gemaakt aan Yvonne Coldeweijer dat de Vedder zussen verrast waren door de aandacht die ze kregen na te zijn benadrukt op het account.

Yvonne Colderweijer trekt Volendamse beerput open: Ook deze zanger is vreemdgegaan!

“De vorige keer bij een van de Vedders werd de originele foto verwijderd, waardoor deze automatisch verdween uit de verhalen van de Birkin slayer,” vertelt de bron. “Het meest interessante is dat deze Birkin daarna nooit meer op sociale media verscheen.”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven