Nieuwsmysterie: Patty verlaat Shownieuws – Wat is de echte reden achter haar vertrek?

WhatsApp Image 2024 04 13 at 091842jpg

Gisteravond verspreidde het nieuws zich snel: Patty Brard heeft plotseling Shownieuws verlaten.

Haar contract is afgelopen en ze heeft ervoor gekozen om het niet te verlengen. Brard geeft aan toe te zijn aan iets nieuws en is momenteel op Ibiza.

De geruchtenmolen draait op volle toeren en vraagt zich af of er meer achter haar vertrek zit.

Brard heeft in het verleden enkele confrontaties gehad bij Shownieuws, waaronder een incident waarbij ze drie eindredacteuren ziek zou hebben gemeld.

Na haar ontslag in 2011 reageerde Brard niet mild, en ook recentelijk waren er strubbelingen met collega’s in de showbizz.

Ondanks haar rol als ‘expert’ bij Shownieuws had Brard haar eigen voorwaarden, zoals weigering om met bepaalde collega’s samen te werken.

Kritiek van collega William Rutten heeft onlangs ook bijgedragen aan de spanningen rond Brard’s positie bij Shownieuws.

De vraag blijft: heeft dit alles invloed gehad op Brard’s beslissing om te vertrekken? Het is opmerkelijk dat ze het nieuws bekendmaakte bij concurrent RTL Boulevard.

Na haar laatste uitzending bij Shownieuws heeft niemand haar bedankt of een blijk van waardering getoond, wat vragen oproept over de gang van zaken rond haar vertrek.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven