Moeder verdient veel geld per jaar: ‘Ik kan mijn kinderen niet alles geven’

geldjpg

Een vrouw heeft recent onthuld dat ondanks dat ze jaarlijks ruim 81.000 pond verdient, equivalent aan zo’n 93.000 euro, ze moeite heeft om financieel rond te komen.

Familie Khaled heeft niet genoeg aan uitkering: Leefgeld is maar 150 euro per week

Ze kan zich zelfs niet veroorloven om een tijdschrift of make-up te kopen vanwege de stijgende kosten van het dagelijks leven, vooral in het Verenigd Koninkrijk.

Weet jij wat je moet doen als je geld vindt op straat? Het antwoord is verrassend!

Op het online forum Mumsnet uitte een alleenstaande moeder haar zorgen, die vervolgens werden gepubliceerd in The Mirror.

Vrouw blijft graag rest van haar leven in bijstand:  ‘Ik kan opstaan zo laat als ik wil’

Ze legt uit: “Het is niet zo dat ik helemaal geen eten kan kopen, maar ik moet dagelijks budgetteren om rond te komen.”

Kijkers Steenrijk, Straatarm woedend: ‘Deze jongen staat op de site van Radar!’

Volgens haar kan ze zichzelf niet eens simpele luxes veroorloven zoals een kopje koffie, een tijdschrift of lippenstift.

Ze vraagt zich af: “Wie heeft er tegenwoordig nog spaargeld?” Er wordt uitgelegd dat ze een alleenstaande co-ouder is die in Londen woont, waar de hypotheekkosten enorm hoog zijn.

Familie Khaled heeft niet genoeg aan uitkering: Leefgeld is maar 150 euro per week

“Al mijn gespaarde geld is op en nu kan ik helemaal geen leuke dingen meer doen. Ik kan mijn kinderen niets geven en we kunnen nooit iets leuks doen.”

Het zou logisch zijn om te denken dat een inkomen van 81.000 pond per jaar, dat is 6.750 pond per maand, voldoende zou moeten zijn. Echter, volgens de dame is dat niet het geval.

Weet jij wat je moet doen als je geld vindt op straat? Het antwoord is verrassend!

Er wordt ook kritiek geuit op de overheid: “Ik begrijp niet hoe zij kunnen beweren dat de economie fantastisch draait en dat de inflatie wel meevalt.”

Vrouw blijft graag rest van haar leven in bijstand: 'Ik kan opstaan zo laat als ik wil'

Haar bericht kreeg veel reacties. Een andere gebruiker schreef: “Ik verdien iets meer dan jij en houd ook nog maar weinig over. Mijn hypotheek is 1.300 pond per maand.”

contant geld uit de muur te trekken in 2024!

Deze moeder kan nog net eten kopen voor haar kinderen…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven