McDonald’s medewerkers zeggen dat ze deze 4 gerechten vermijden!

mcdo 1jpg

Er is een variëteit aan gerechten naast de geliefde Big Mac die McDonald’s aanbiedt, iedereen heeft zijn eigen favorieten als het om fastfood gaat.

De medewerkers van McDonald’s, die de maaltijden niet alleen bereiden maar ook regelmatig zelf consumeren met personeelskorting, weten welke gerechten volgens hen het beste vermeden kunnen worden.

Business Insider heeft gesproken met huidige en voormalige medewerkers om erachter te komen welke maaltijden zij liever vermijden. Hier zijn vier van de minst populaire gerechten onder het personeel van McDonald’s:

De Filet-O-Fish van McDonald’s heeft een lange geschiedenis. Het was in 1965 het eerste niet-hamburgergerecht op het menu en is sindsdien een icoon geworden. Vooral tijdens de vastentijd is het populair, omdat katholieken op vrijdagen geen vlees eten.

Het is zelfs een van de favoriete gerechten van voormalig president Trump, die vaak twee visburgers tegelijk bestelt, samen met twee Big Macs en een grote chocolademilkshake.

Maar volgens twee medewerkers van de fastfoodketen waarmee BusinessOp basis van een interview blijkt dat dit gerecht niet de meest favoriete keuze is.

Volgens een voormalige medewerker uit Virginia is de Filet-O-Fish vooral populair bij oudere klanten vanwege de makkelijke kauwbaarheid, maar hijzelf vindt de smaak niet lekker. Een ander personeelslid beschreef de visburger als “tamelijk smakeloos”.

Een medewerker uit Minnesota gaf aan dat hij nooit voor de gezondere opties op het menu kiest, zoals de salades.

Hij heeft een hekel aan de overvloedige hoeveelheden sla en groenten in de salades en merkt op dat de calorieën verrassend hoog liggen.

Ter illustratie, de ‘Crispy Chicken Salad’ bevat 520 calorieën en de ‘Bacon Ranch Salad with Buttermilk Crispy Chicken’ bevat er 490. In vergelijking, een Big Mac heeft 540 calorieën.

Twee andere medewerkers hebben aan Business Insider laten weten dat ze de kipburgers vermijden vanwege hun hoge botergehalte, wat hen ongezonder doet lijken dan verwacht.

De voormalige manager van een McDonald’s-vestiging heeft aangegeven altijd de nieuwe gerechten op het menu te vermijden en de voorkeur te geven aan de basisproducten van de fastfoodketen.

Niet alle gerechten op het gevarieerde menu van McDonald’s vallen in de smaak bij het personeel. Hun eigen voorkeuren en gezondheidsbewuste keuzes spelen een rol bij hun menukeuze.

Het is van belang om te onthouden dat ieders smaak anders is en wat voor de een lekker is, kan voor de ander minder aantrekkelijk zijn.

1. Grote kans dat jij dit nu ook niet meer gaat bestellen!
2. Deze gerechten laten medewerkers aan zich voorbij gaan!
3. Deze populaire snacks eten zij dus gewoon niet!
4. Grote kans dat jij dit nu ook niet meer gaat bestellen!
5. Medewerkers slaan deze gerechten over!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven