Medewerkers onthullen: Deze 4 gerechten van McDonalds eten zij niet!

mcdo 1jpg

In de wereld van fastfood heeft McDonald’s de geliefde Big Mac, maar daarnaast biedt het een divers assortiment aan gerechten aan. Voor elk van deze gerechten heeft iedereen zo zijn eigen voorkeuren.

De medewerkers van McDonald’s, die niet alleen de maaltijden bereiden maar ook regelmatig met personeelskorting van het eten genieten, hebben een goed idee welke gerechten ze het liefst overslaan.

Business Insider sprak met zowel huidige als voormalige medewerkers om erachter te komen welke maaltijden ze liever niet eten. Hier zijn vier van de minst populaire gerechten onder het personeel van McDonald’s:

De Filet-O-Fish van McDonald’s heeft een rijke geschiedenis. Het was het eerste niet-hamburgergerecht op het menu in 1965 en is sindsdien een icoon geworden. Vooral tijdens de vastentijd is het populair, omdat katholieken op vrijdagen geen vlees eten.

Zelfs voormalig president Trump is fan van dit gerecht, waarbij hij vaak twee visburgers tegelijk bestelt, samen met twee Big Macs en een grote chocolademilkshake.

Maar

Er wordt beweerd door twee medewerkers van de fastfoodketen, die Business Insider hebben gesproken, dat dit gerecht niet zo populair is.


Volgens een voormalige medewerker uit Virginia is de Filet-O-Fish vooral geschikt voor oudere klanten omdat het makkelijker te kauwen is, maar persoonlijk houdt hij niet van de smaak. Een andere medewerker beschreef de visburger als “tamelijk smakeloos”.


Een medewerker uit Minnesota heeft laten weten dat hij nooit voor de gezondere opties op het menu gaat, zoals de salades.


Hij is geen fan van de hoeveelheid sla en groenten en vindt daarnaast dat de calorieën verrassend hoog zijn.


Als voorbeeld, de ‘Crispy Chicken Salad’ bevat 520 calorieën en de ‘Bacon Ranch Salad with Buttermilk Crispy Chicken’ bevat er 490. Ter vergelijking, een Big Mac heeft 540 calorieën.


Twee andere medewerkers hebben aan Business Insider verteld dat ze de kipburgers vermijden, omdat ze vol zitten met boter en daardoor ongezonder zijn dan ze lijken.


Er werd gemeld door een voormalige manager van een McDonald’s-vestiging dat zijn voorkeur uitgaat naar de basisproducten van de fastfoodketen en dat hij de nieuwe gerechten op het menu vermijdt.


Niet alle gerechten op het gevarieerde menu van McDonald’s zijn geliefd bij het personeel. Hun persoonlijke voorkeuren en gezondheidsbewuste keuzes spelen een rol bij de selectie van gerechten.


Het is van belang te realiseren dat smaak subjectief is, en wat de een als heerlijk beschouwt, kan voor de ander minder aantrekkelijk zijn.


Grote kans dat jij dit nu ook niet meer gaat bestellen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven