McDonalds brengt deze populaire burger terug op het zomer menu!

mcdo 1jpg

“Het nieuwste zomermenu van de fastfoodgigant zit vol met verrassingen die je zintuigen prikkelen.”

“Maak je klaar, want de geliefde McSpicy maakt een glorieuze comeback, tot groot genoegen van alle liefhebbers van een beetje pit in hun burger.”

“Het is weer die tijd van het jaar waar fastfoodketen McDonald’s ons verwent met hun jaarlijkse zomermenu.”

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

“Naast de terugkeer van de McSpicy zijn ook de verkoelende drankjes weer van de partij, met de populaire Citrus Lemonade en een gloednieuwe Red Fruit Lemonade, perfect voor de dorst tijdens warme dagen.”

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

“Maar dat is nog niet alles, want ook de Sharebox is terug van weggeweest. Ideaal voor een dagje in het park of een gezellige avond met vrienden, deze box bevat tien heerlijke Chicken McNuggets, tien Cheese Snacks en maar liefst drie smakelijke sauzen.”

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

En, voor dit seizoen maken ook de Chicken Big Mac en Cheese Snacks weer hun opwachting op het menu.

McDonalds besluit groen te verwijderen zonder overleg: Boer komt in actie en neemt wraak!

McDonald’s biedt een breed scala aan gerechten naast de geliefde Big Mac. Ieder heeft zijn eigen voorkeuren als het op fastfood aankomt.


De medewerkers van McDonald’s, die de maaltijden bereiden en regelmatig zelf consumeren met personeelskorting, weten waarschijnlijk het beste welke gerechten ze liever vermijden.


Business Insider heeft gesproken met huidige en voormalige medewerkers om te ontdekken welke maaltijden zij het liefst vermijden. Hier zijn vier van de minst populaire gerechten onder het personeel van McDonald’s:


De Filet-O-Fish van McDonald’s heeft een lange geschiedenis. Het was in 1965 het eerste niet-hamburgergerecht op het menu en is sindsdien een icoon geworden. Vooral tijdens de vastentijd is het populair, omdat katholieken op vrijdagen geen vlees eten.

Er wordt vermeld dat het gerecht geliefd is bij voormalig president Trump, die meestal twee visburgers tegelijk eet naast twee Big Macs en een grote chocolademilkshake.

Desondanks, volgens twee medewerkers van de fastfoodketen, heeft de Filet-O-Fish niet dezelfde populariteit. Een ex-medewerker uit Virginia beschouwt de visburger vooral als geschikt voor oudere klanten vanwege de zachtere textuur, maar hij is persoonlijk geen fan van de smaak. Een ander personeelslid omschreef de visburger als “tamelijk smakeloos”.

Een medewerker uit Minnesota verkiest nooit de gezondere opties op het menu, zoals salades.

Hij vermijdt de rijke hoeveelheid sla en groenten en vindt daarnaast dat de calorieën verrassend hoog zijn.

Met 520 calorieën bevat de ‘Crispy Chicken Salad’ meer dan de ‘Bacon Ranch Salad with Buttermilk Crispy Chicken’ die er 490 heeft – in vergelijking heeft een Big Mac er 540.

Er zijn twee medewerkers die aangeven de kipburgers te vermijden, vanwege hun boterinhoud waardoor ze ongezonder zijn dan gedacht, volgens Business Insider.

De feedback van een voormalige manager van een McDonald’s-vestiging benadrukt dat hij de voorkeur geeft aan de basisproducten van de fastfoodketen en de nieuwe gerechten op het menu vermijdt.

De menukeuze van het personeel bij McDonald’s wordt beïnvloed door persoonlijke voorkeuren en gezondheidsbewuste keuzes, hoewel het menu gevarieerd is en niet elk gerecht in de smaak valt.

Onthoud dat smaken verschillen en wat de een lekker vindt, kan minder aantrekkelijk zijn voor een ander.

1. Er is meer… Ook deze favorieten zullen terugkomen!
2. Meerdere favorieten keren terug in het zomermenu!
3. Dit zal veel mensen blij maken
4. Niet alleen de burger maar ook andere items zullen terugkeren!
5. Het zomermenu brengt een glimlach op veel gezichten!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven