Foto van Maxime roept vragen op: Is baby nummer 3 onderweg?

ml 1jpg

Op Instagram plaatste Maxime Meiland recent een romantische foto, waarop zij en haar echtgenoot Leroy Molkenboer elkaar zoenen in een bosrijke omgeving.

De foto oogstte veel enthousiaste reacties, vooral over hoe gelukkig het stel eruitziet.

Naast positieve reacties zorgde de foto echter ook voor speculatie onder volgers.

Een van hen vroeg zich af of de foto een hint was naar een mogelijk derde baby, vooral nadat Maxime de reactie leuk vond.

De recente ziekenhuisbezoek van het gezin voedde verder de geruchtenmolen.

Maxime heeft nooit verhuld dat ze open staat voor een derde kindje.

In een eerder interview met het weekblad Story deelde ze mee dat ze gestopt was met het gebruik van haar spiraaltje en geen andere anticonceptiemethoden hanteert, in navolging van haar grootmoeder en moeder.

Hoewel de gedachte aan een derde kind haar soms angst aanjaagt vanwege de druk van het eerste levensjaar, blijft de wens voor nog een kind sterk, zodat Leroy ook twee biologische kinderen zou hebben.

Maxime heeft toegegeven dat Leroy dit geen geldige reden vindt, aangezien hij zich al vader voelt van hun huidige kinderen.

De complexiteit van anticonceptie en moederschap zijn onderwerpen in haar openhartige biografie, waarin Maxime haar gemengde emoties en spanningen over de situatie beschrijft.

Fans zijn in afwachting van een mogelijke aankondiging van gezinsuitbreiding.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven