Maxime Meiland in zwemkleding: Fans letten goed op dit bijzondere kenmerk!

meijpg

Er lijkt een afname te zijn in de populariteit van de Meilandjes, eens een sensatie op de Nederlandse tv. Mogelijk raakt Nederland een beetje Meiland-moe.

De familie, vooral bekend door de flamboyante Martien Meiland, lijkt na vijf jaar constante aanwezigheid op tv, wat uitgeblust te raken bij het publiek.

Bizarre details over Martien en zijn bezoekjes aan parkeerplaatsen: ‘anders dan gewend van hem’

Ondanks dat Martien in eerste instantie veel aandacht trok met zijn uitbundige gedrag en kenmerkende gilletjes, lijkt het publiek na al die tijd enigszins uitgekeken te zijn.

Moeten we ons zorgen maken om Martien? ‘Op zich valt het bij mij nog wel mee’😥😲

Maxime Meiland, die steeds meer de hysterische stijl van haar vader lijkt over te nemen, ondervindt eveneens moeite om de gunst van het publiek te behouden.

Maxime Meiland in geldnood? Dit vraagt ze voor haar bolide op Marktplaats!

Op haar Instagram-account, waar Maxime bijna 570.000 volgers heeft, deelt zij actief haar dagelijks leven. Tijdens een bezoek aan Porta del mar Beach Villas in Griekenland maakte zij onlangs reclame voor een zwemkledingmerk.

Maxime Meiland komt haar woord niet na en zorgt voor grote teleurstelling: ‘Vrij snel gestopt’

Hoewel de post bedoeld was om peddelsurfen te promoten, richtten veel volgers hun aandacht op iets anders: de grootte van Maxime’s voeten.

Nog meer verbazingwekkende verhalen op straat gegooid over Maxime Meiland!

Sommige volgers speculeerden zelfs over het idee dat ze schoenmaat 44 heeft, een detail dat opviel vanwege een mogelijk ongunstige hoek in een foto.

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

De gefocuste belangstelling op haar voeten heeft veel reacties uitgelokt, waardoor de aandacht afgeleid wordt van de eigenlijke inhoud van haar post. Bekijk de tweede foto op haar Instagram om te ontdekken waar al deze ophef om draait.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven