Martien Meiland deelt zijn mening over Joost Klein: ‘Het maakt me helemaal dol’

mjpg

Recent heeft Martien Meiland, bekend van “Chateau Meiland”, zijn gedachten gedeeld over de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival, vertolkt door Joost Klein.

Tijdens een uitzending van Shownieuws op SBS6 heeft hij zijn opwinding over het nummer kenbaar gemaakt, dat volgens hem zeer aanstekelijk is.

‘Een bron van vreugde voor mij,’ verklaarde hij, refererend naar hoe het lied in zijn gedachten blijft hangen, zelfs ’s nachts.

Martien, die bekend staat als een fervent Songfestivalliefhebber, voorspelt ook succes voor Joost Klein op het festival.

‘Maar geloof me, hij gaat winnen,’ zei hij hoopvol. Hij benadrukte verder het belang van enkele verrassingen te bewaren tot het daadwerkelijke optreden.

‘Je moet niet alles vooraf laten zien. Dat gebeurt pas donderdag,’ lichtte hij toe, wat aangeeft dat de volledige act pas tijdens het festival zal worden onthuld.

De uitvoering van Joost Klein is zorgvuldig bedacht, bevestigde Gover Meit, zanger en creatief directeur, een dag voor de start van het Songfestival aan het ANP.

Elk aspect van de act is minutieus gepland om een maximale impact te verzekeren.

Dit heeft de verwachtingen omtrent de veelbesproken Nederlandse act tot grote hoogten doen stijgen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven