Mariska Bauer neemt een ingrijpende beslissing: Wat is er gebeurd?

WhatsApp Image 2023 05 22 at 225048jpg

Opvallend genoeg heeft Mariska Bauer plotseling haar Instagram-profiel afgeschermd, wat tot speculaties leidt. Zou dit verband houden met de recente kritiek die ze heeft ontvangen op het platform?

Mariska Bauer geeft eerlijke update over haar gezondheid: ‘Hier heb ik dus last van’

Recent is Mariska begonnen met het delen van kookvideo’s op Instagram. Hoewel deze video’s aanvankelijk openbaar waren, zijn ze nu slechts zichtbaar voor haar volgers.

Mariska Bauer deelt onvergetelijk moment met bijzondere kiekjes: ‘vol nieuwe energie’

Dit zou kunnen samenhangen met de ontvangen kritiek op haar kookvideo’s. Toch heeft haar echtgenoot Frans Bauer onlangs benadrukt dat Mariska goed met kritiek kan omgaan.

Frans Bauer erg ongemakkelijk bij deze vraag: ‘Het is toch ook helemaal niet belangrijk’

“Maris kan er wel heel goed mee omgaan,” zei hij in een interview met weekblad Weekend. “Er zijn altijd mensen die hun ongezouten mening willen geven. Dat hoort bij deze tijd.”

Frans overweegt juridische stappen te ondernemen door de situatie. Mariska laat zich echter niet ontmoedigen en gaat door met haar passie voor koken. Frans benadrukt: “Zolang ze het leuk vindt, niet, en dat is het allerbelangrijkste.”

“Er zit ook geen commercieel belang achter, het wordt niet gesponsord. Ze doet het niet omdat ze een product moet aanprijzen, maar gewoon omdat ze er plezier in heeft. En weet je, dan is het leuk.”

De familie Bauer is momenteel te zien in de tv-serie De Bauers – 20 Jaar Later.

Vanavond gaan Frans en Mariska eindelijk naar Rome, maar de trip verloopt niet zo ontspannen als gehoopt.

Mariska Bauer geeft eerlijke update over haar gezondheid: ‘Hier heb ik dus last van’

Er is veel activiteit, het weer is niet gunstig, en het golfkarretje dat Frans heeft geregeld om de hoogtepunten van de stad te bekijken, hapert.

Mariska Bauer geeft eerlijke update over haar gezondheid: ‘Hier heb ik dus last van’

Zou het mogelijk zijn dat zij genoeg heeft van de kritische opmerkingen die zij ontvangt over haar nieuwe passie?

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven