Loiza Lamers confronteert Johan Derksen hardhandig!

WhatsApp Image 2024 05 16 at 141515 2jpg

Gisteravond maakte Loiza Lamers haar eerste verschijning bij Vandaag Inside en voerde daar een opmerkelijk gesprek met Johan Derksen.


Derksen, bekend om zijn kritische uitspraken, stelde onlangs openlijk de vraag of Nikkie de Jager een ‘man of vrouw’ is, waarbij hij zichzelf verbeterde door het gebruik van ‘zij’.

Johan Derksen over zijn afwezigheid:

Lamers merkte op dat zowel René van der Gijp als Johan in werkelijkheid erg attent zijn: “Dat vind ik dan zo jammer.”


‘Achter de schermen zijn jullie zo lief, maar gisteravond noemde je Nikkie een ‘jongetje’. Daarna corrigeerde je jezelf naar ‘zij’, dus ik denk: je doet het expres.”


Johan stamelde: “Ja, nee, nee, nee, maar: ik ben daar niet zo goed in.” Lamers reageerde direct: “Ja, maar hoeveel jaren ben je er al niet zo goed in?”

“Ik kan het ook niet meer bijhouden. Je hebt ook dat meisje of die jongen of…” Johan antwoordde. “Nee, we zeggen meisje, helemaal als ik er ben.” Lamers onderbrak.

Johan Derksen haalt uit naar deze bekende Nederlander: ‘dan ben je niet goed bij je hoofd’

“Dan weet ik ook niet wat ik moet zeggen,” zei Johan toen het gesprek naar Raven van Dorst verschoof, die zich niet identificeert als man of vrouw.

Johan Derksen haalt snoeihard uit naar Gordon: ‘Je hebt nichten en valse nichten’

Lamers reageerde streng: “Ja, maar als ík niet weet wat ik moet zeggen, dan lees ik me óf in of ik denk: ik brand m’n handen er niet aan.”

“Jawel, maar ik ben, met alle respect, in jullie branche ook niet zo geïnteresseerd om me daarin te verdiepen,” gaf Johan toe.


Johan liet zijn zachtere kant zien met de woorden: “Het gaat maar om één ding: of je kind gelukkig is. En de rest speelt geen enkele rol.” Lamers waardeerde dit gebaar enorm: “Nou, dat vind ik waanzinnig. Dankjewel. Dat vind ik fijn om te horen.”


Haar afsluitende opmerking was: “Uiteindelijk zijn we allemaal mens. Soms is het gewoon net iets te hard en vind ik het een beetje makkelijk scoren.”


Johan Derksen had de verkeerde tegenover zich!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven